Biebcolumn

Met enige onregelmatige regelmaat verrast bibliotheekmedewerker/columnist Mark van der Linden je op deze plek met zijn scherpe observaties en hilarische anekdotes. Wees gerust, de gebruikte namen zijn fictief om de privacy van bezoekers te garanderen!

• Het familieconcert

28 november 2017

Ze tellen is onmogelijk, maar er lopen minimaal honderd kinderen door de bibliotheek. Degenen die zitten te lezen heb ik daarbij niet meegerekend.

Bekijk details van Het familieconcert

• Een fijne dag

30 oktober 2017

Tussen de boekenplanken door kijkt ze me aan. Haar stralende blik raakt me als geen ander.

Bekijk details van Een fijne dag

• Een verhaal om nooit te vergeten

24 augustus 2017

Een man van rond de zestig legt een afgeschreven boek op de balie. Met zijn gerimpelde vingers duwt hij het onder mijn neus.

Bekijk details van Een verhaal om nooit te vergeten

• De prinses die kon vechten

28 juni 2017

Het is rustig op de jeugdafdeling. Twee kinderen spelen op het reuzenkonijn en hun moeder leest de Gids voor succesvol opvoeden.

Bekijk details van De prinses die kon vechten