Literair Café met Heleen van Royen - 24 maart

Twan Huys - 30 mei

Literair Café met Ronald Giphart - 11 maart

Foto's en filmopnamen

Tijdens activiteiten van de Bibliotheek Veldhoven kunnen foto’s en/of filmopnamen worden gemaakt. Dit beeldmateriaal wordt mogelijk gepubliceerd op de website en/of social media pagina’s van de Bibliotheek Veldhoven en/of gebruikt bij de vervaardiging van drukwerk ter promotie van de activiteiten van de Bibliotheek Veldhoven. Het maken van foto’s of filmpjes wordt voorafgaand aan de activiteit aangekondigd door een bibliotheekmedewerker. Je kunt hiervoor ter plekke bezwaar maken. Ook achteraf kun je ons verzoeken om beeldmateriaal van jezelf en/of van jouw gezinsleden te verwijderen of niet (meer) te gebruiken. Stuur hiervoor een mail naar info@bibliotheekveldhoven.nl of bel tijdens openingsuren: 040-2532901.

Veldhovense ronde Read2Me! - 26 februari

Stanza speelt Willem Wilmink - 27 januari