Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website www.bibliotheekveldhoven.nl. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Voorwaarden

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan ingediende gegevens hangen af van ieders persoonlijke situatie. De Bibliotheek Veldhoven wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden, de Bibliotheek Veldhoven stelt dat zeer op prijs!

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u de site van de Bibliotheek Veldhoven en bent u gebonden aan de gebruiksregels die voor de sites die u bezoekt gelden. Bibliotheek Veldhoven is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Uw privacy

De Bibliotheek Veldhoven vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Bij bezoek aan de site, deelname aan (online) onderzoek of e-mailverkeer laat u gegevens van uzelf achter. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag of reactie. Bedoelde gegevens worden niet naar u herleidbaar verzameld of gebruikt. Informatie over bezoeken aan www.bibliotheekveldhoven.nl worden slechts gebruikt bij onze dienstverlening aan u, ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen.

Auteursrechten

De Bibliotheek Veldhoven bezit het auteursrecht op de informatie die via www.bibliotheekveldhoven.nl wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie - anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik - te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de Bibliotheek Veldhoven. U kunt contact opnemen voor meer informatie over het gebruik van het materiaal.