KennisMakers

Op deze pagina vind je een overzicht van de KennisMakers-activiteiten van de Bibliotheek Veldhoven.

• KennisMakers: Oorlogsverhalen van Ger de Wind Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30

Ger de Wind heeft de oorlog heel bewust beleefd omdat zijn vader joods was en diverse familieleden in Auschwitz zijn vermoord. In de bieb vertelt Ger over diverse gebeurtenissen en de gevolgen voor zijn leven.

do 10 dec

• KennisMakers: Ton Sliphorst Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30

Ton Sliphorst nam vorig jaar afscheid op het Sondervick College als docent geschiedenis. Hij promoveert dit jaar aan de Radboud Universiteit Nijmegen op het onderwerp historische demografie. In de bieb geeft hij een lezing over het onderwerp van zijn proefschrift.

do 17 dec

• KennisMakers: Mama in balans Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Bij een bevalling wordt niet alleen een kindje geboren, maar ook een moeder. Bij Hanny Evers sloeg de overgang van vrouw naar moeder in als een bom.

vr 12 mrt