Workshop: stralende kleding door techniek

23 februari 2022, van 15:30 tot 17:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je geïnteresseerd in techniek? En houd je er ook nog eens van om er stralend bij te lopen? Doe dan mee aan deze interactieve workshop!

Met behulp van een simpel elektronisch schakelsysteem leert Nynke Wesseling je lampjes maken voor op je kleding. Super leuk voor carnaval of gewoon om elke dag te dragen!

Leer hoe een schakelsysteem werkt, ontwerp er een voor je kleding en je kunt aan de slag. Het schakelsysteem is gemaakt van een speciale stof die je kunt hergebruiken. Je kleren gaan er niet van kapot en je kunt het zo gek maken als je zelf wil!

Om deel te nemen aan deze workshop heb je geen verstand van elektronica nodig. Het enige wat je nodig hebt is een kledingstuk én creativiteit.

Praktische informatie

  • Voor nieuwsgierige kinderen van 8 t/m 12 jaar.
  • Entree: €5,-.
  • Koop vooraf online een kaartje via onderstaande knop (geen administratiekosten) of in de Bibliotheek Veldhoven (+ € 1,- administratiekosten per kaartje).
  • Max. 16 deelnemers.
  • Neem zelf een kledingstuk, tas of ander voorwerp mee dat je wil versieren met licht.
  • Voorafgaand aan de workshop kun je deelnemen aan de voorleesmiddag (15.00-15.30 uur).
  • De workshop is alleen toegankelijk voor deelnemende kinderen, niet voor volwassenen.

Over Nynke Wesseling

De workshop wordt gegeven door Nynke Wesseling van NYSIGN. "Ik ben een computernerd en vind het ontzettend leuk om iedereen net zo enthousiast te maken over techniek als ikzelf ben. Zowel kinderen als volwassenen kan ik op een creatieve manier nieuwe technische dingen leren, op een geduldige manier en in duidelijke taal. Ik zie jullie graag bij de workshop in de bieb!"

Workshops over ICT en techniek

In 2022 verzorgt Nynke meerdere workshops over ICT en techniek in de Bibliotheek Veldhoven. Zie hiervoor onderstaande data en thema’s: