• Broer of zus met beperking

  In de brussengroep kunnen jongeren van 7 tot 12 jaar elkaar ontmoeten en praten over hun broer of zus met een beperking. 

  • Start maandag 22 oktober, 15.30-17.00 uur
  • Entree gratis na aanmelding
 • Info-avond

  Meer weten over autisme bij ouderen en de eventuele gevolgen in het dagelijkse leven? Kom dan naar deze informatieve bijeenkomst.

  • Donderdag 25 oktober, 19.30-21.30 uur
  • Entree gratis na aanmelding
 • Letters en mandala's

  In oktober kun je de volgende creatieve demo's gratis bijwonen in de bieb:

 • Storytime

  Every first & third Tuesday of the month teacher Xin-yi (Iris) is going to read stories in Mandarin Chinese for children from 0 to 4 years old.

  • From 6th November every 1th and 3th Tuesday of the Month, 11:00-11:30
  • Free entrance

Nu gratis af te halen in de bieb!

Actueel

 • Activiteiten

  1. Taalcafé Veldhoven

   Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagmorgen is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

   Van 10:30 tot 12:00

   do 18 okt

  2. Spreekuur DigiTaalhuis

   Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Jezelf redden met rekenen? Of handiger worden met de computer en internet? Kom dan naar DigiTaalhuis Veldhoven!

   Van 10:30 tot 12:30

   vr 19 okt

  3. Demo: Kunst met letters

   Iteke Westerhof demonstreert hoe je kunst kunt maken met letters.

   Van 13:00 tot 15:00

   za 20 okt

  4. Broers- en zussengroepen

   Voor jongeren van 7 tot 12 jaar met een broer of zus met een beperking.

   Van 15:30 tot 17:00

   ma 22 okt

  5. Spreekuur DigiTaalhuis

   Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Jezelf redden met rekenen? Of handiger worden met de computer en internet? Kom dan naar DigiTaalhuis Veldhoven!

   Van 14:00 tot 16:00

   di 23 okt

  6. Taalcafé Veldhoven

   Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagmorgen is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

   Van 18:30 tot 20:00

   di 23 okt

  7. Taalcafé Veldhoven

   Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagmorgen is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

   Van 10:30 tot 12:00

   do 25 okt

  8. Autisme bij senioren

   Meer weten over autisme bij ouderen en de eventuele gevolgen in het dagelijkse leven? Kom dan naar deze informatieve bijeenkomst van de GGzE, in samenwerking met Bibliotheek Veldhoven en de Seniorenraad Veldhoven.

   Van 19:30 tot 21:30

   do 25 okt

  9. Spreekuur DigiTaalhuis

   Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Jezelf redden met rekenen? Of handiger worden met de computer en internet? Kom dan naar DigiTaalhuis Veldhoven!

   Van 10:30 tot 12:30

   vr 26 okt

  Meer

 • Nieuws

  1. Met korting naar Marvilde Toneel

   Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2018 speelt Marvilde Toneel 'Kuuroord Fontina' in Theater De Schalm. Bibliotheekleden kunnen met € 2,50 korting deze voorstelling bijwonen!

   15 oktober 2018

   Bekijk details van Met korting naar Marvilde Toneel

  2. Topeditie Literair Café Veldhoven met Herman Pleij

   Met een uitverkochte zaal, de immer bevlogen verteller Herman Pleij en enthousiaste reacties vanuit het publiek beleefde Literair Café Veldhoven op zondag 7 oktober een topeditie.

   9 oktober 2018

   Bekijk details van Topeditie Literair Café Veldhoven met Herman Pleij

  3. BIEB Magazine gratis af te halen in de bibliotheek

   Het nieuwe BIEB Magazine ligt voor je klaar in de Bibliotheek Veldhoven! Haal ’m snel op en lees, puzzel, onderzoek gezellig samen met je (klein)kind. En maak ook nog eens kans op leuke prijzen met diverse winacties.

   1 oktober 2018

   Bekijk details van BIEB Magazine gratis af te halen in de bibliotheek

  4. BoekStart bestaat 10 jaar!

   Van BoekStartbaby tot leesbeest op school: BoekStart bestaat 10 jaar en samen met de Bibliotheek op school worden er landelijk inmiddels 750.000 kinderen bereikt.

   1 oktober 2018

   Bekijk details van BoekStart bestaat 10 jaar!

  5. Hanneke Hielkema wint Veldhovense Cultuurprijs 2018

   Kunstenares Hanneke Hielkema kreeg tijdens CityFest de Veldhovense Cultuurprijs uitgereikt door wethouder Hans van de Looij.

   1 oktober 2018

   Bekijk details van Hanneke Hielkema wint Veldhovense Cultuurprijs 2018

  6. Máxima Medisch Centrum investeert in communicatie met laaggeletterden

   Tijdens de start van de nationale Week van de Alfabetisering ondertekent Máxima Medisch Centrum (MMC) het convenant ‘Versterking basisvaardigheden gemeente Veldhoven’ en verbindt zich daarmee officieel als alliantiepartner aan DigiTaalhuis Veldhoven.

   3 september 2018

   Bekijk details van Máxima Medisch Centrum investeert in communicatie met laaggeletterden

  7. Nieuwe cursusreeks Klik & Tik

   Op donderdag 27 september begint de volgende cursus van Klik & Tik. Er zijn zes lessen, steeds op donderdag van 13.00 tot 14.30 uur in de bibliotheek. De cursus is gratis.

   9 juli 2018

   Bekijk details van Nieuwe cursusreeks Klik & Tik

  8. Heb jij hart voor de bieb?

   Steun de Bibliotheek Veldhoven!

   20 juni 2018

   Bekijk details van Heb jij hart voor de bieb?

  9. Wijziging openingstijden

   De Bibliotheek Veldhoven zal vanaf 1 juli 2018 twee avonden eerder dichtgaan. Het gaat om de maandag- en woensdagavond. De bibliotheek is dan geopend tot 17.30 uur in plaats van 20.00 uur.

   19 juni 2018

   Bekijk details van Wijziging openingstijden

  Meer

 • Literatuurplein

  1. Man Booker Prize 2018 voor Noord-Ierse schrijfster Anna Burns

   Dinsdagavond is in de Guildhall in Londen de prestigieuze Man Booker Prize uitgereikt aan de Noord-Ierse schrijfster Anna Burns voor haar roman Milkman . Burns is de eerste Noord-Ierse auteur die de prijs van omgerekend bijna € 57.000,- heeft gewonnen. Milkman is haar derde roman en speelt zich af in het Noord-Ierland van de jaren 70, op het hoogtepunt van het conflict tussen de protestanten en de katholieken. De hoofdrol is weggelegd voor een jonge vrouw, de middelste van drie zussen, die...

   17 oktober 2018

   Bekijk details van Man Booker Prize 2018 voor Noord-Ierse schrijfster Anna Burns

  2. Maryse Condé wint alternatieve Nobelprijs voor de Literatuur

   Vrijdag is bekendgemaakt dat de Franse schrijfster uit Guadeloupe, Maryse Condé, de alternatieve Nobelprijs voor de Literatuur heeft gewonnen. De prijs gaat gepaard met een miljoen Zweedse kronen, ongeveer € 100.000,-. Condé beschrijft in haar boeken onder meer de postkoloniale wereld in het Caraïbisch gebied. NRC Handelsblad : "Volgens de jury was een belangrijk criterium dat de winnaar over de verhouding tussen mannen en vrouwen in de wereld heeft geschreven, waar alle drie de finalisten aan...

   15 oktober 2018

   Bekijk details van Maryse Condé wint alternatieve Nobelprijs voor de Literatuur

  3. Nominaties Astrid Lindgren Memorial Award 2019

   De organisatie van de Astrid Lindgren Memorial Award heeft op de Frankfurter Buchmesse de nominaties voor deze prestigieuze prijs bekendgemaakt. De prijs, ook wel de Nobelprijs voor de Kinderliteratuur, wordt toegekend aan ‘werk van de hoogste kwaliteit, in de geest van Astrid Lindgren’ en wil de interesse in kinder- en jeugdliteratuur vergroten en wereldwijd het recht van kinderen op toegang tot cultuur bevorderen. Voor Nederland zijn de volgende personen en organisatie genomineerd: - Joke van...

   12 oktober 2018

   Bekijk details van Nominaties Astrid Lindgren Memorial Award 2019

  4. Anton Wachterprijs 2018 voor Ellen de Bruin

   Ellen de Bruin is de winnaar van de Anton Wachterprijs 2018 , de tweejaarlijkse prijs voor het beste literaire prozadebuut. De schrijfster krijgt de prijs voor haar roman Onder het ijs . In het boek (eerder dit jaar verschenen bij uitgeverij Prometheus) gaat een groep klimaatonderzoekers op expeditie naar het Noordpoolgebied. Bas Fretz, een jonge vrouw van 21 jaar, is een van hen. Zij gaat mee in plaats van haar hoogleraar die onverwacht is overleden en op wie ze stiekem verliefd was. De...

   4 oktober 2018

   Bekijk details van Anton Wachterprijs 2018 voor Ellen de Bruin

  5. Gouden Griffel voor Lampje van Annet Schaap

   De Gouden Griffel is gewonnen door Annet Schaap voor haar prozadebuut Lampje (Querido). De bekendste kinderboekenprijs van Nederland en Vlaanderen is dinsdagavond bekendgemaakt en uitgereikt op het Kinderboekenbal in Amsterdam. De 64ste Kinderboekenweek werd feestelijk geopend met Kinderen voor Kinderen die hun nieuwe single Kom erbij! zongen en dansten. Presentator Thomas van Luyn praatte het programma aaneen en in de NS Voorleescoupé werd voorgelezen door voorleesconducteur John...

   3 oktober 2018

   Bekijk details van Gouden Griffel voor Lampje van Annet Schaap

  6. Thijssen-prijs 2018 uitgereikt aan Bibi Dumon Tak

   ‘Hoe meer je in je hoofd stopt, hoe meer plaats er komt. Ik denk dat Theo Thijssen het er volledig mee eens zou zijn. (…) Hoe meer je leert, hoe meer vrijheid je hebt. Hoe meer boeken je leest, hoe ruimer je denkt,’ zei Bibi Dumon Tak toen ze dinsdagmiddag 25 september de Theo Thijssen-prijs 2018 in ontvangst nam. De driejaarlijkse oeuvreprijs voor kinder- en jeugdliteratuur werd haar traditiegetrouw uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Literatuurmuseum/Kinderboekenmuseum. Aan...

   26 september 2018

   Bekijk details van Thijssen-prijs 2018 uitgereikt aan Bibi Dumon Tak

  7. Shortlist BookSpot Literatuurprijs 2018

   Op 24 september 2018 is de shortlist van de BookSpot Literatuurprijs 2018 bekend gemaakt. Deze Shortlist bestaat uit de volgende 6 boeken (in alfabetische volgorde van auteur): • Suzanna Jansen, Ondanks de zwaartekracht (Balans) • Peter Middendorp, Jij bent van mij (Prometheus) • Arjen van Veelen, Aantekeningen over het verplaatsen van obelisken (De Bezige Bij) • Peter Verhelst, Voor het vergeten (De Bezige Bij) • Aukelien Weverling, In alle steden (Meulenhoff) • Tommy Wieringa,...

   25 september 2018

   Bekijk details van Shortlist BookSpot Literatuurprijs 2018

  8. Winnaars Beste Boek voor Jongeren 2018 bekend

   De autobiografie Wij zeggen hier niet halfbroer (Nijgh & Van Ditmar) geschreven door Henk van Straten is door de jury van jongeren bekroond tot winnaar van het Beste Boek voor Jongeren 2018 in de categorie ‘oorspronkelijk Nederlandstalig’. Winnaar in de categorie ‘vertaald’ is het Young Adult boek The Hate U Give (Moon) van Angie Thomas vertaald door Jasper Mutsaers. Met de uitreiking van de winnaars van het Beste Boek voor Jongeren is de eerste officiële Boekenweek voor Jongeren van start...

   22 september 2018

   Bekijk details van Winnaars Beste Boek voor Jongeren 2018 bekend

  9. Constantijn Huygens-prijs 2018 voor Nelleke Noordervliet

   In het radioprogramma Kunststof (NPO 1) is op donderdag 20 september 2018 bekendgemaakt dat de jaarlijkse Constantijn Huygens-prijs toegekend is aan Nelleke Noordervliet voor haar hele oeuvre. De Huygens-prijs is een van de literaire prijzen die de Jan Campert-Stichting namens de gemeente Den Haag uitreikt. Nelleke Noordervliet (Rotterdam, 1945) wordt sinds haar debuut Tine of De dalen waar het leven woont in 1987 erkend als een van de belangrijkste hedendaagse Nederlandse schrijvers. Ze...

   21 september 2018

   Bekijk details van Constantijn Huygens-prijs 2018 voor Nelleke Noordervliet

 • Muziekweb

  1. Curiosa: Minderheidstalen

   Elk jaar is er een ‘Europese dag van de talen’. Geen gek idee, want Europa is een continent met een grote taaldichtheid. In 50 landen worden zo’n 80 talen gesproken. Ongeveer 30 Europese talen zijn dus een ‘minderheidstaal’, een taal die door een klein deel van de inwoners van een land wordt gesproken. Uiteraard wordt er ook in die ‘kleine’ talen gezongen. We zetten vijf voorbeelden op een rij.

   11 oktober 2018

   Bekijk details van Curiosa: Minderheidstalen

  2. Curiosa pop: Gevaarlijke liedjes

   We schrijven deze editie van Curiosa pop in de week van de veiligheid. Elk jaar keert deze week terug om de aandacht te vestigen op veiligheid, meer specifiek om criminaliteit tegen te gaan. Sommige artiesten kunnen hier nog wat van leren, zij zoeken veel liever het gevaar op. Muziekweb zocht naar artiesten die zich in benarde situaties bevinden, graag risico’s nemen of halsbrekende situaties omschrijven.

   11 oktober 2018

   Bekijk details van Curiosa pop: Gevaarlijke liedjes

  3. Canon der cultartiesten: Sun Ra

   De Amerikaanse jazzmuzikant Sun Rablijft gedurende zijn lange carrière een groot enigma. Zijn muziek kan grillig, vrij en experimenteel klinken, maar behoudt altijd de swing-tradities van de ‘klassieke’ jazz. Nummers die ook nog eens gaan over ruimtereizen, afro-cultuur in relatie tot de Oudheid en zijn eigen afkomst van Saturnus. Dat hij zijn werk en overtuigingen meer dan serieus neemt en het uiterste van zijn muzikanten verlangt, weerhoudt hem er niet van om met

   5 oktober 2018

   Bekijk details van Canon der cultartiesten: Sun Ra

 • NOS

  1. Stints nog maanden in garage: eind dit jaar duidelijkheid over veiligheid

   Eind dit jaar moet er duidelijkheid zijn over de veiligheid van de Stint. Dat zei de advocaat van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vandaag in het kort geding dat kinderdagverblijf Het Kinderstraatje uit Almere heeft aangespannen tegen minister Van Nieuwenhuizen. In de praktijk kunnen buitenschoolse opvangorganisaties daardoor nog zeker maanden geen gebruikmaken van de elektrische bakfiets. 'Te drastisch besluit' Volgens het kinderdagverblijf heeft Van Nieuwenhuizen te drastisch...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Stints nog maanden in garage: eind dit jaar duidelijkheid over veiligheid

  2. Politie zoekt op de Krim naar medeplichtigen aanslag school

   De Russische politie zoekt op de Krim naar mogelijke medeplichtigen van de aanslag op een school, waarbij gisteren twintig doden en meer dan vijftig gewonden vielen. De dader liet een explosief afgaan in de kantine schoot vervolgens in de school om zich heen. De 18-jarige aanslagpleger, leerling Vladislav Rosljakov, pleegde zelfmoord. In eerste instantie werd aangenomen dat hij alleen handelde, maar volgens het door Rusland aangewezen hoofd van de Krim, Sergej Aksionov, is het mogelijk dat hij werd...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Politie zoekt op de Krim naar medeplichtigen aanslag school

  3. HEMA wil met nieuwe eigenaar 'terug naar de Champions League'

   "Dames en heren, mijn naam is Marcel Boekhoorn. Ik ben een Nederlandse ondernemer. Ik volg en bewonder de HEMA al jaren. Sterker nog, ik heb jaren geleden een bod op de HEMA gedaan, dat men toen veel te laag vond en waarover ze mij uitlachten. Lion Capital bood veel meer en dat hebben we allemaal geweten ook." Zo introduceerde de koper van de warenhuisketen zich op de persconferentie waar de deal werd toegelicht. De ondernemer heeft grote plannen met HEMA: HEMA-directeur Tjeerd Jegen is in zijn...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van HEMA wil met nieuwe eigenaar 'terug naar de Champions League'

  4. Spirituele woongroep niet vervolgd voor overlijden vrouw

   Het OM heeft besloten twee vrouwen en een man uit Utrecht niet te vervolgen voor betrokkenheid bij het overlijden van hun huisgenoot. De vrouw overleed in juni vorig jaar in een huis in de wijk Lombok aan de gevolgen van ondervoeding. Het kwartet vormde een spirituele woongroep. De leden zijn zogenoemde ademhalisten, die voornamelijk leven van licht, of "lichtvoeding" zoals de groep het omschrijft op de eigen website: "We hebben het gevoel dat we hierdoor beter muziek kunnen maken en zuiverder kunnen...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Spirituele woongroep niet vervolgd voor overlijden vrouw

  5. Minder starters op de woningmarkt, 35-plussers dreigen boot te missen

   Het Kadaster signaleert samen met het CBS een trend in de woningmarkt: het aantal starters neemt af. Het gaat zowel om jonge mensen als om 35-plussers die minder snel de stap naar een koophuis wagen. Oorzaak daarvoor lijken de hoge verkoopprijzen te zijn, zegt het Kadaster in een rapport. "Starters krijgen in feite steeds minder waar voor hun geld en het perspectief dat de eerste woning niet al te veel meer in waarde zal stijgen is niet erg aanlokkelijk." De groep die het vaakst voor het eerst...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Minder starters op de woningmarkt, 35-plussers dreigen boot te missen

  6. Excuses aan moffenmeiden: 'Het had niet mogen gebeuren, dat weet iedereen nu'

   "De vrouwen die ik sprak waren stuk voor stuk nog steeds getraumatiseerd. Zodra ze vertelden hoe ze waren kaalgeschoren, was het alsof ze er zelf weer bij waren. Huilen. Vragen beantwoorden werd onmogelijk." Voor haar boek Wie geschoren wordt, moet stilzitten sprak Monika Diederichs tientallen vrouwen die na de Tweede Wereldoorlog vernederd werden vanwege relaties met Duitsers. Een groep die lang met de nek werd aangekeken, weet ze uit ervaring, als kind van een Duitse militair. Dat de premier...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Excuses aan moffenmeiden: 'Het had niet mogen gebeuren, dat weet iedereen nu'

  7. Roep om meer forensische spreekuren voor mishandelde ouderen

   Er moeten meer spreekuren komen voor kwetsbare personen die misschien zijn mishandeld of seksueel misbruikt. In Amsterdam houdt de GGD al zo'n spreekuur. Kinderen, ouderen en verstandelijk gehandicapten die niet goed kunnen vertellen wat er is gebeurd, kunnen daar door een forensisch arts worden onderzocht. D66 en het CDA komen vandaag, bij de behandeling van de begroting van het ministerie van VWS in de Tweede Kamer, met een plan om meer van dit soort GGD-spreekuren in te stellen. D66-Kamerlid...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Roep om meer forensische spreekuren voor mishandelde ouderen

  8. Asielzoeker steekt zich in brand bij bed-bad-en-broodopvang Groningen

   Voor het oog van zo'n twintig medewerkers en gasten van een bed-bad-en-brood-opvang in Groningen heeft een asielzoeker zich in brand gestoken. Bij het personeel en de andere vluchtelingen overheerst het schuldgevoel, zegt directeur John van Tilborg: hadden we meer kunnen of moeten doen om dit te voorkomen? De man kwam vanochtend het terrein van de stichting Inlia aan de Helsinkistraat op en overgoot zich daar met benzine. Daarna stak hij zichzelf in brand. Poederblusser "Daarna kwam een aantal...

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Asielzoeker steekt zich in brand bij bed-bad-en-broodopvang Groningen

  9. Campagne tegen nepnieuws bij verkiezingen volgend jaar

   In de aanloop naar de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Europees Parlement komt er waarschijnlijk een campagne tegen nepnieuws. Minister Ollongren zei in de Tweede Kamer dat het kabinet burgers bewuster wil maken van desinformatie en nepnieuws rond de verkiezingen. Ze wil voor het einde van het jaar met een concreet voorstel komen. De verkiezingen zijn volgend jaar in maart (provincie) en mei (Europa). De campagne moet vooral niet gaan over de inhoud of politieke opvattingen, zei Ollongren....

   18 oktober 2018

   Bekijk details van Campagne tegen nepnieuws bij verkiezingen volgend jaar

 • E-books lenen bij de Bibliotheek

  Bibliotheekleden hebben de keuze uit ruim 15.000 e-books. Je kunt ze lenen en lezen op je pc, e-reader, smartphone of tablet. 

 • Gratis voor bibliotheekleden

  Ben je lid van de Bibliotheek? Dan kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen.
  Met als bonus elke maand een korte cursus cadeau!

 • De app voor luisterboeken

  Lekker luisteren naar boeken en hoorcolleges, dat kan met de app LuisterBieb! Er zijn premium luisterboeken voor bibliotheekleden maar ook tijdelijke promotie luisterboeken en gratis luisterboeken voor niet-leden.

 • 45.000 gesproken boeken

  Kun je niet of minder goed zien of ben je dyslectisch? Dan heeft de Bibliotheek iets voor je: een collectie van 45.000 gesproken boeken in uiteenlopende genres. Van klassiekers tot actuele literatuur. De gesproken boeken zijn exclusief beschikbaar voor leden van de Bibliotheek met een leesbeperking.

Biebcolumn: Dans de salsa met een paspop

‘Verdomme Niels, word nou toch eens volwassen!’ Terwijl zijn vriendin een jurkje past waar ze extreem dik in lijkt, breekt Niels per ongeluk de arm van een paspop.

Openingstijden

 • Maandag & woensdag: 10.30-17.30 uur

 • Dinsdag, donderdag & vrijdag: 10.30-20.00 uur
 • Zaterdag: 10.30-15.30 uur

 • Zondag: gesloten

Met biebkorting naar Marvilde Toneel

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2018 speelt Marvilde Toneel 'Kuuroord Fontina' in Theater De Schalm. Bibliotheekleden kunnen met € 2,50 korting deze voorstelling bijwonen!

biebkorting marvilde toneel

Hart voor de bieb

De Bibliotheek Veldhoven is een laagdrempelige plek waar iedereen welkom is. Voor veel mensen is de bieb dan ook een tweede huiskamer. Mogen wij dan een keer bij jou met de deur in huis vallen? 

Verlengen en reserveren

Log in op Mijn Bibliotheek voor:

 • Verlengen en reserveren
 • Geleende materialen bekijken
 • Wijzigen contactgegevens
 • Uitleengeschiedenis bekijken
 • Openstaande bedragen bekijken
app

Word lid van de bibliotheek

Bibliotheekleden hebben meerdere streepjes voor:

 • Gratis lenen boeken & tijdschriften
 • Gratis computerwerkplek in de bieb
 • Gratis e-books lenen
 • Gratis online cursussen volgen
 • Korting op bibliotheekactiviteiten
 • En nog veel meer...

Reden genoeg om vandaag nog een bibliotheekpas aan te vragen! 

bibliotheek

Contact

de Bibliotheek Veldhoven    
Meiveld 2
5501 KA Veldhoven