DigiTaalhuis

Op deze pagina vind je een overzicht van de DigiTaalhuis-activiteiten van de Bibliotheek Veldhoven.

Resultaat 61 - 70 (van 90)

• di 15 nov Taalcafé Veldhoven Bekijk details

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

Wil je beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagochtend is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

• wo 16 nov Lezingenreeks 'Gek van geld' Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Diverse bibliotheken of online

Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma 'Uitstel van executie', leert je in een reeks van vier lezingen anders te kijken naar de relatie die je met geld hebt.

• do 17 nov Taalcafé Veldhoven Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

• vr 18 nov Spreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Van 10:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Jezelf redden met rekenen? Of handiger worden met de computer en internet? Kom dan naar DigiTaalhuis Veldhoven!

• di 22 nov Spreekuur DigiTaalhuis Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven