DigiTaalhuis

Op deze pagina vind je een overzicht van de DigiTaalhuis-activiteiten van de Bibliotheek Veldhoven.

Resultaat 1 - 10 (van 62)

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

Wil je graag Nederlands leren? Beter leren lezen en schrijven? Jezelf redden met rekenen? Of handiger worden met de computer en internet? Kom dan naar DigiTaalhuis Veldhoven!

• Computerspreekuur SeniorWeb Veldhoven Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Veldhoven

Lukt het niet met de computer of tablet? Docenten van SeniorWeb Veldhoven helpen je graag op weg.

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

Wil je beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagochtend is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

do 21 okt

Van 10:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

vr 22 okt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

di 26 okt

Van 18:30 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

di 26 okt

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven

do 28 okt

• Lees- en luisterspot Bekijk details

Van 10:30 tot 16:00 | Bibliotheek Veldhoven

Ontdek de e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek in de lees- en luisterspot met demonstraties en uitleg!

do 28 okt

Van 10:30 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Veldhoven