DigiTaalhuis

Op deze pagina vind je een overzicht van de DigiTaalhuis-activiteiten van de Bibliotheek Veldhoven.

Resultaat 1 - 10 (van 22)

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week

Wil je beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagochtend is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

do 22 okt

di 27 okt

• Informatieavond nieuwe donorwet Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30

Wat houdt de nieuwe donorwet precies in? Hoe kun je je keuze doorgeven en wat gebeurt er na je overlijden als je je hebt geregistreerd als donor? Voor antwoorden op deze en andere vragen kunnen geïnteresseerden terecht op de informatieavond.

wo 28 okt

do 29 okt

• Lees- en luisterspot - GEANNULEERD Bekijk details

Van 10:30 tot 16:00 | Bibliotheek Veldhoven

Deze activiteit is geannuleerd wegens de verscherpte coronamaatregelen en wordt waarschijnlijk op een later moment opnieuw aangeboden.

do 29 okt

di 03 nov