Een glimlach van oor tot oor

Gepubliceerd op: 31 maart 2018 13:56

Ze lacht haar tanden bloot. Als ik iets uit kon brengen, zou ik nu zeggen dat ze mooi is. Ik klem mijn handen om haar middel, sluit mijn ogen en haal diep adem.

Voorzichtig buig ik mijn hoofd een stukje verder naar voren. Onze lippen zijn nog nooit zo dicht bij elkaar geweest. Wanneer ik de zachtheid van haar dunne huid voel, smelt ik van verlangen. We kussen kort, maar teder. Beheerst open ik mijn mond en zij die van haar.
Alle spieren in mijn tong zijn volledig aangespannen, klaar om haar orale heiligdom binnen te treden. Ik aai haar liefdevol over haar wang en voel dat ook zij er klaar voor is. Op het moment dat onze tongen elkaar raken, krijg ik kippenvel over mijn hele lichaam. Ik kreun stilletjes. Mijn tong begint te tintelen en ik steek hem nog iets verder uit. Ik wil meer en merk dat zij het ook wil. Begerig neem ik het initiatief. Ik strek mijn tong volledig uit en laat hem vloeiend langs de hare glijden. Alles waarop ik hoopte wordt overtroffen.

Haar tong smaakt heerlijk zoet, ik weet niet of ik ooit zoiets lekkers geproefd heb. Ons speeksel omhelst elkaar, smelt langzaam samen en zweept zo mijn lustgevoelens alleen maar verder op. Ik lik af en toe wat sneller. Zij blijft wat passief, maar ik voel dat ze intens geniet van mijn tempowisselingen. We blijven doorgaan. Ik proef haar en voel haar, de rest van mijn zintuigen zijn volledig uitgeschakeld. Haar plakkerige, gladde tong heeft zich overgegeven aan die van mij.

Ik voel het bloed steeds sneller door mijn tongslagader pompen. Het ademen door mijn neus gaat moeizamer. Onze tongen worden almaar warmer en vochtiger. Ze staan op maximale spanning en lijken elkaar te willen wurgen. Een dun straaltje speeksel ontsnapt uit mijn mondhoek en dan ineens stopt haar tong met bewegen. De mijne zit er nog steeds gretig omheen gekruld, als ik voel hoe haar net nog zo krachtige orgaan begint te krimpen.
Even denk ik dat ze gewoon moe is, dat het misschien een natuurlijke reactie is, maar dan breekt er plots een stukje van haar tong af. Ik schrik me een ongeluk, span de mijne nog iets meer aan en voel hoe de lekkerste tong die ik ooit geproefd heb, begint op te lossen in mijn mond. Ik raak in paniek en wil haar hoofd vastpakken om het dichter tegen me aan te drukken. Dit gevoel wil ik niet kwijt. Ik rijk met mijn handen naar haar wangen, maar voel ze niet.

Geschokt open ik mijn ogen. Ik zit alleen op mijn kamer met de deur en de gordijnen gesloten. Het kleine beetje licht dat tussen de zwarte stof door schijnt, laat het zilverpapier op de grond glinsteren. Ik schuif de gordijnen open en kijk naar de chocoladepaashaas in mijn hand. Ze lacht haar tanden bloot, ook al mist ze haar oren.