Voorleesmiddag

28 december 2022, van 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Schuif gezellig aan en luister naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen tijdens onze voorleesmiddag!

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier!

Vandaar dat de Bibliotheek Veldhoven meedoet aan het landelijk project BoekStart voor baby's en regelmatig activiteiten organiseert voor jonge kinderen. De Boekjes & Brabbels-ochtenden voor 0- tot 1,5-jarigen zijn 1x per 3 maanden, de Boekjes & Babbels-ochtenden voor 1,5- tot 4-jarigen zijn elke maand en de voorleesmiddagen voor verschillende leeftijden zijn elke laatste woensdag van de maand. Schuif gezellig aan!

• Entree is gratis, wel graag vooraf even aanmelden via onderstaande knop.
  • Bestel net zoveel tickets als het aantal personen dat deelneemt (volwassenen + kinderen).