Loopbaan spreekuren

16 december 2021, van 12:30 tot 14:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan?

Elke eerste vrijdag en derde donderdag van de maand ben je welkom bij de gratis spreekuren. Deze worden in de Bibliotheek Veldhoven of online gehouden, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Je krijgt er persoonlijk advies van ervaren loopbaanprofessionals.

Het spreekuur is van 12.30 tot 14.30 uur en geheel vrijblijvend. Meld je vooraf aan bij de loopbaanadviseur die het spreekuur geeft op de door jou gekozen datum.

Adviseurs

Hieronder vind je meer informatie over de adviseurs, de data waarop ze spreekuur houden en hun contactgegevens om je aan te melden:

Daniëlle Bax

Werken is allang niet meer alleen maar een manier om geld te verdienen. Het is veel meer dan dat! Daniëlle Bax, coach voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling, begeleidt je naar een baan die écht bij je past. Krijg inzicht in jezelf en zorg voor bewuste keuzes die leiden naar meer energie, rust en werkgeluk.

Beschikbaar op de volgende donderdagen van 12.30 tot 14.30 uur:
2021: 21 oktober | 16 december
2022: 20 januari | 17 februari | 21 april | 16 juni

Aanmelden bij Daniëlle Bax:
☎     06 48 76 34 83
✉     info@daniellebax.nl
🌐   www.daniellebax.nl

Tosca Goes

Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? Hoe bereik je dat dan? Vragen waar je graag een antwoord op wilt, zodat je weer vooruit kunt. Jouw antwoorden zorgen ervoor dat je inspiratie vindt en dé zin krijgt om hiermee aan de slag te gaan. Tosca Goes helpt je bij het vinden van die antwoorden.

Beschikbaar op de volgende donderdagen en vrijdagen van 12.00 tot 14.00 uur (i.p.v. 12.30 tot 14.30 uur):
2021: vr 1 oktober | do 18 november

Aanmelden bij Tosca Goes:
☎     06 28 31 82 79
✉     tosca.goes@inspiratos.nl
🌐   www.inspiratos.nl

Carin van Holstein

Carin van Holstein staat voor je klaar om met je te sparren en te spiegelen. Zij helpt je om de regie over je loopbaan (weer) in eigen handen te nemen, zodat je de komende jaren gegarandeerd fluitend naar je werk gaat.

Beschikbaar op de volgende donderdag en vrijdagen van 12.30 tot 14.30 uur:
2021: vr 3 september | vr 5 november | vr 3 december
2022: vr 7 januari | vr 4 februari | do 17 maart | do 19 mei

Aanmelden bij Carin van Holstein:
☎     06 51 32 50 14
✉     carin@klik-hr.nl
🌐   www.klik-hr.nl

Workshops

Aanvullend op de loopbaan spreekuren geven de loopbaancoaches de volgende workshops met praktische informatie en tips:

Week van de Loopbaan

Naast de reguliere loopbaan spreekuren op elke eerste vrijdag en derde donderdag van de maand, houden de vijf loopbaancoaches extra spreekuren tijdens de Week van de Loopbaan (13 t/m 17 september).

Noloc

Alle adviseurs zijn aangesloten bij Noloc, de grootste beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches in Nederland.

Online cursussen

Wil je je verder verdiepen in het onderwerp? Volg dan bijvoorbeeld de online cursus 'Ik wil die baan', 'Regisseer je eigen loopbaan' of 'Solliciteren met lef'. De online cursussen zijn gratis te volgen voor Bibliotheekleden!

De loopbaancoaches (vlnr) Carin van Holstein, Nicole Braakman, Tosca Goes, Annemieke Scharloo en Daniëlle Bax. Foto: Brigit Strijbos.