Lees- en luisterspot - GEANNULEERD

29 oktober 2020, van 10:30 tot 16:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis

Deze activiteit is geannuleerd wegens de verscherpte coronamaatregelen en wordt waarschijnlijk op een later moment opnieuw aangeboden.

Bibliotheekleden hebben naast de mooie boekencollectie in de Bibliotheek ook toegang tot meer dan 30.000 e-books en luisterboeken in de online Bibliotheek. Sinds kort kunnen zij e-books en luisterboeken makkelijk lenen, lezen en luisteren in één nieuwe app. Ontdek het gemak zelf bij de lees- en luisterspot in de bieb!

Om de nieuwe app te ontdekken kunnen mensen, lid of geen lid van de Bibliotheek, op donderdag 29 oktober van 10.30 tot 16.00 uur naar de Bibliotheek Veldhoven komen. In de Bibliotheek is op die dag een lees- en luisterspot. In de lees- en luisterspot staan medewerkers van de Bibliotheek om mensen de nieuwe app van de online Bibliotheek te laten zien en uit te leggen hoe zij zich kunnen registeren en hun eerste e-book of luisterboek kunnen downloaden.

Entree is gratis en aanmelden niet nodig.