KennisMakers online: Verhoog je weerstand!

25 maart 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis na aanmelding

Leefstijlcoach Yvonne van de Ven geeft tips en advies over het verhogen van je weerstand door gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Gezond leven helpt om gezond te blijven en minder vatbaar te zijn voor virussen. Iedereen wil wel gezond leven maar hoe zorg je ervoor dat het niet blijft bij goede voornemens of een enkele poging? Hoe verander je blijvend je gedrag? Yvonne van de Ven is leefstijlcoach en geeft hierover een lezing.

Over Yvonne

Yvonne van de Ven is leefstijlcoach en oefentherapeut Cesar. In beide beroepen draait het om gezondheid, je lekker in je vel voelen en blijvende gedragsverandering. Ze is eigenaar van het Centrum voor Bewustzijn en Bewegen in Veldhoven. Daarnaast heeft Yvonne een bedrijf voor leefstijl: Werkstijl en Leefstijl.

Yvonne: "Mijn passie is om een bijdrage te leveren aan de vrijheid van mensen. Dat ze vrij zijn om te doen wat ze graag willen doen en daarbij niet gehinderd worden door hun lijf. Pijn, ziekte, te weinig conditie of je niet fijn voelen in je lijf, zijn belemmeringen. Graag begeleid ik mensen om zich weer vrij te kunnen bewegen en zich gezond en fit te voelen. Op een manier die gemakkelijk gaat, met heel weinig moeite, zodat het nieuwe, gezonde, gedrag helemaal automatisch wordt. En dus blijft."

Aanmelden

  • Deelname is gratis na aanmelding. 
  • In verband met de coronamaatregelen wordt deze activiteit online gehouden, via webinar Geek.
  • Het stellen van vragen is mogelijk via de chatfunctie van het webinar programma.
  • Na aanmelding ontvang je via e-mail een bevestiging en op de dag zelf een herinnering.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.