KennisMakers: Een BOOST aan ontspanning

16 oktober 2020, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Christel Lubse, kinder- en ontspanningscoach in Veldhoven, geeft informatie en tips aan ouders over het tot ontspanning komen van kinderen (en zichzelf!).

De scholen zijn weer begonnen. Clubjes weer gestart. De eerste uitnodigingen voor een kinderfeestje vallen misschien alweer op de mat. De eerste speelafspraken worden weer gemaakt. En je kind lijkt wel helemaal hyper, als alsof hij de hele tijd 'aan' staat. Het slapen verloopt erg onrustig. Daarbij lijkt het wel of je kind alleen nog maar het woord NEE kent en regelmatig 'ontploft'.

De eerste weken na de zomervakantie zijn vaak weer wennen voor je kind en ook voor veel ouders. Zeker als je kind en jij gevoelig zijn en snel overprikkeld raken. Je maakt je ook zorgen om je kind en vraagt je af:

• Hoe komt mijn kind weer tot rust, ontspanning na zo’n drukke dag?
  • Hoe krijgt mijn kind weer rust in zijn lijf en hoofd?
  • Hoe kan ik mijn kind helpen?
  • Hoe komt mijn kind weer lekker in zijn vel?
  • Hoe kan ik mijn kind helpen in het uiten van zijn emoties?

Tijdens deze interactieve lezing 'Een BOOST aan ontspanning' gaat Christel Lubse, kinder- en ontspanningscoach in Veldhoven graag in op deze vragen.
Je ontvangt naast informatie ook fijne en direct inzetbare tips voor thuis.

Aanmelden

• Entree is gratis. In verband met de coronarichtlijnen is vooraf aanmelden verplicht vanwege het maximum aantal beschikbare plaatsen.
  • Online bestellen van kaarten voor activiteiten is kosteloos, je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone.
  • Bestellen van kaarten aan de balie van de Bibliotheek Veldhoven kost € 1,- administratiekosten per kaartje, zowel bij betaalde als gratis activiteiten.

Over Christel Lubse

Christel Lubse is moeder van twee puberdochters en heeft 25 jaar gewerkt als juf in het basisonderwijs. In 2016 heeft ze haar eigen bedrijf opgericht waarin ze kinderen, jongeren, ouders en professionals coacht op het gebied van welbevinden.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.