KennisMakers online: Een BOOST aan ontspanning

5 januari 2021, van 19:30 tot 20:30 | Online

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Christel Lubse, kinder- en ontspanningscoach in Veldhoven, geeft informatie en tips aan ouders over het tot ontspanning komen van kinderen (en zichzelf!).

De deuren van de scholen zijn weer gesloten. Ook kerstmis en de kerstvakantie zijn anders dan anders. Niet met de hele familie bij elkaar, geen uitstapjes en veel thuis. Emoties vliegen alle kanten op. En je kind lijkt wel af en toe helemaal overprikkeld, alsof hij de hele tijd 'aan' staat. Het slapen verloopt misschien onrustig. Daarbij lijkt het wel of je kind alleen nog maar het woord NEE kent, regelmatig 'ontploft' of zichzelf helemaal afsluit.

Je maakt je zorgen om je kind en vraagt je af:

  • Hoe komt mijn kind tot rust en ontspanning in deze periode?
  • Hoe krijgt mijn kind rust in zijn lijf en hoofd?
  • Hoe kan ik mijn kind helpen?
  • Hoe komt mijn kind lekker in zijn vel?
  • Hoe kan ik mijn kind helpen in het uiten van zijn emoties?

Tijdens deze interactieve lezing 'Een BOOST aan ontspanning' gaat Christel Lubse, kinder- en ontspanningscoach in Veldhoven graag in op deze vragen.
Je ontvangt naast informatie ook fijne en direct inzetbare tips voor thuis. De lezing wordt online gehouden. Na aanmelding ontvang je één dag van tevoren de link om deel te nemen.

Over Christel Lubse

Christel Lubse is moeder van twee puberdochters en heeft 25 jaar gewerkt als juf in het basisonderwijs. In 2016 heeft ze haar eigen bedrijf opgericht waarin ze kinderen, jongeren, ouders en professionals coacht op het gebied van welbevinden. 

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.