KennisMakers: Ontspannen wonen door meer rust in huis

Donderdag 24 november 2022, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Interieuradviseur Bianca Spitters neemt je stapsgewijs mee naar een opgeruimd huis.

Word je regelmatig overprikkeld door alle spullen in huis?
Koop je veel spullen die je eigenlijk niet nodig hebt?
Of heb je behoefte aan een rustige en ontspannen woonomgeving?

Kom dan naar de presentatie 'Ontspannen wonen door meer rust in huis'. Tijdens deze avond neemt interieuradviseur Bianca Spitters je stapsgewijs mee naar een opgeruimd huis. Van bewustwording tot praktische handvatten voor een geordend huis. En tot slot nog een aantal praktische tips over het aanbrengen van rust en eenheid in je interieur.

Bianca Spitters

Bianca: "Naast mijn passie voor interieur houd ik me bezig met gezond leven en ben ik graag in de natuur. In 2020 ben ik mijn bedrijf gestart, Bisti Interieuradvies, ik maak interieurontwerpen gericht op een duurzaam en ontspannen woonomgeving. Ik werk graag met natuurlijke materialen en de natuur is vaak mijn inspiratiebron. In deze hectische maatschappij vind ik het belangrijk om een plek te hebben waar je tot rust kunt komen. Ik gun iedereen een ontspannen woonomgeving en kijk graag mee naar de mogelijkheden." 

Praktische informatie

  • Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Heb jij ook een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis. 

Meer informatie

Boekentips van Bianca