GEANNULEERD! - KennisMakers: NLP en opvoeding

26 november 2020, van 19:00 tot 20:30

Kosten: Gratis, aanmelden

NLP trainer & coach Margareth Maduro neemt je mee in de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en laat je op een praktische manier ervaren hoe je keuzemogelijkheden kunt creëren in je opvoeding.

Margareth: "NLP is een methodiek uit de jaren ’70 die zijn succes keer op keer heeft bewezen door als een handleiding te fungeren voor ons brein, gedragspatronen en succes. Het is een leefstijl die je in staat stelt jezelf en anderen beter te begrijpen en op een efficiënte manier gewenste doelen te bereiken."

Inhoud workshop

Tijdens deze interactieve workshop wil Margareth ouders/opvoeders laten ontdekken:

• Op welke manieren kinderen naar de wereld om hen heen kijken en tot actie gaan.
  • Welke eigen gedragspatronen ondersteunend of belemmerend werken.
  • Tips en tools om beter en doelgericht te communiceren met je kind.
  • Hoe je een mindset ontwikkelt die meer keuzemogelijkheden kan creëren.

Over Margareth Maduro

Margareth Maduro is de oprichteer van My Greatness Academy B.V. Een NLP academy gericht op het vergroten en ontwikkelen van soft skills zoals communicatieve vaardigheden bij professionals. Margareth is naast trainer en coach ook pedagoog en wil ouders/opvoeders laten ervaren hoe NLP een waardevolle bijdrage kan leveren in zowel je carrière als privéleven. Meer informatie is te vinden op www.mygreatnessacademy.nl

Aanmelden

• Entree is gratis. In verband met de coronarichtlijnen is vooraf aanmelden verplicht vanwege het maximum aantal beschikbare plaatsen.
  • Online bestellen van kaarten voor activiteiten is kosteloos, je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone.
  • Bestellen van kaarten aan de balie van de Bibliotheek Veldhoven kost € 1,- administratiekosten per kaartje, zowel bij betaalde als gratis activiteiten.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.