KennisMakers online: NLP en opvoeding

25 februari 2021, van 19:00 tot 20:30

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Margareth Maduro geeft een online workshop over hoe je de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) kunt inzetten in de opvoeding.

Margareth: "NLP kun je zien als een handleiding voor je brein om gedragspatronen en succes te beïnvloeden. Het is een levensstijl die je in staat stelt om jezelf en anderen beter te begrijpen en om op een efficiënte manier gewenste doelen te bereiken."

Tijdens deze interactieve, online workshop wil Margareth ouders/opvoeders onder meer laten ontdekken op welke manieren kinderen naar de wereld om hen heen kijken en tot actie overgaan. Ze vertelt welke eigen gedragspatronen ondersteunend of belemmerend werken. Ook geeft ze tips om beter en doelgericht te communiceren met kinderen.

Over Margareth Maduro

Margareth Maduro is de oprichter van ‘My Greatness Academy’, een bedrijf dat gericht is op het vergroten en ontwikkelen van ‘soft skills’ bij professionals, zoals communicatieve vaardigheden. Margareth is naast trainer en coach ook pedagoog en wil ouders/opvoeders laten ervaren hoe NLP een waardevolle bijdrage kan leveren in zowel hun carrière als privéleven. Meer informatie is te vinden op www.mygreatnessacademy.nl

Aanmelden

  • Deelname is gratis na aanmelding. 
  • In verband met de coronamaatregelen wordt deze activiteit online gehouden, via webinar Geek.
  • Het stellen van vragen is mogelijk via de chatfunctie van het webinar programma.
  • Na aanmelding ontvang je via e-mail een bevestiging en op de dag zelf een herinnering.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.