Workshop drijfveren

23 april 2021, van 10:30 tot 12:30

Kosten: € 15,-

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 95% van ons gedrag wordt bepaald door onze onbewuste drijfveer en overtuigingen. Coaches Annemieke en Nicole geven een kennismakingsworkshop waarin je meer inzicht krijgt over je drijfveren.

Annemieke Scharloo en Nicole Braakman hebben beiden een ruime ervaring in coaching en training. De basis van het coachen zijn (voor hun) 9 drijfveren; 9 verschillende menstypen, met elk een specifieke drijfveer en overtuigingen. Eén van deze negen onbewuste drijfveren beschrijft jouw persoonlijkheid.

Die onbewuste drijfveer moet op tafel als je wilt begrijpen waarom je doet wat je doet. Leer je jouw onbewuste drijfveer kennen, dan begrijp je welke overtuigingen jouw gedrag aansturen en door welke bril jij naar jezelf en de wereld kijkt. Inzicht in jouw drijfveer geeft antwoorden op vragen. Hiermee kun je ongezonde patronen in je leven herkennen en doorbreken en uiteindelijk ander gedrag gaan vertonen. Dit is waar Annemieke en Nicole ‘warm’ voor lopen en graag mensen in begeleiden. Inzicht geeft keuze!

Nicole Braakman uit Helden en Annemieke Scharloo uit Eindhoven coachen en begeleiden mensen die om diverse redenen al enige tijd niet meer actief zijn op de arbeidsmarkt. Zij werken allebei voor een re-integratiebedrijf uit Den Bosch en trekken zakelijk samen op in het geven van workshops over "de drijfveer onder je gedrag". Inzicht in je eigen drijfveer biedt handvatten om een terugkerend gedragspatroon waar je (mogelijk) niet altijd blij van wordt, te veranderen.
Met veel plezier nemen zij de aanwezigen in de workshop mee in alle ins-and-outs van de drijfveren onder het gedrag.

Aanmelden

  • Entree bedraagt € 15,- incl. koffie/thee. 
  • In verband met de coronarichtlijnen is vooraf aanmelden verplicht vanwege het maximum aantal beschikbare plaatsen. 
  • Online bestellen van kaarten voor activiteiten is kosteloos, je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone. 
  • Bestellen van kaarten aan de balie van de Bibliotheek Veldhoven kost € 1,- administratiekosten per kaartje, zowel bij betaalde als gratis activiteiten.

Online cursussen

Wil je je verder verdiepen in het onderwerp?
Volg dan bijvoorbeeld de online cursus 'Regisseer je eigen loopbaan' of 'Test jezelf'.
De online cursussen zijn gratis te volgen voor Bibliotheekleden!