Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd & Jongeren

📚 Nieuwe boeken voor 0 tot 6 jaar

Naar boeken op onderwerp

VoorleesExpress

Naar VoorleesExpress

De VoorleesExpress geeft kinderen van 2 tot 8 jaar met een taalachterstand extra aandacht. Vrijwilligers lezen een half jaar lang wekelijks voor bij gezinnen thuis.

Naar VoorleesExpress

Boekjes & B(r)abbels

Naar Boekjes & Babbels

Voor de allerkleinsten biedt de Bibliotheek Veldhoven regelmatig leuke activiteiten, zoals de baby-ochtenden en de Boekjes & Babbels-ochtenden voor dreumesen en peuters. Luister naar het voorlezen, laat je inspireren, ontmoet andere (groot)ouders en stel je vragen aan een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau.

Bekijk alle komende activiteiten voor 0- tot 6-jarigen

Ken je BoekStart al?

naar boekstart.nl

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Met BoekStart maak je een vliegende start! Haal het gratis BoekStartkoffertje op bekijk de boekentips!

Meer info over BoekStart

📱 E-books en 🎧 luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind of om te luisteren? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Naar Mediaopvoeding

Voorleesfilmpjes

Lars, de kleine ijsbeer, beleeft een spannend avontuur als hij samen met Nanouk op zoek gaat naar de ouders van het poolhondje. Bekijk het hele filmpje bij De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.

Naar Voorleesfilmpjes