VVV Veldhoven

Vanwege de beëindiging van de gemeentelijke subsidie is de dienstverlening van VVV Veldhoven per 1 januari 2021 helaas stopgezet.
De website, de social media pagina’s, advisering aan de balie en promotionele ondersteuning van VVV Veldhoven aan de lokale ondernemers zijn of komen te vervallen.

In de Bibliotheek Veldhoven blijven de volgende producten te koop:

• VVV Cadeaukaart
  • VVV Dinercheque
  • Bol.com cadeaukaart
  • De culinaire fietsroute Lekker Rondje Veldhoven
  • Diverse fiets- en wandelkaarten

Op deze pagina vind je hierover meer informatie en een bestelformulier voor bedrijven.

Fiets- en wandelkaarten

In de Bibliotheek Veldhoven kun je terecht voor diverse fiets- en wandelkaarten.

Zo kun je met een knooppuntenkaart zelf bepalen welke route en afstand je aflegt. Een combinatie van zorgvuldig uitgekozen stukjes natuur, gemakkelijke markering en mooie paden.

Kom naar de bieb en vraag naar het assortiment!

Toeristische informatie

Geïnteresseerden in wandelen, fietsen, bezienswaardigheden en activiteiten in de regio kunnen onder meer terecht op de volgende websites:

Cadeaukaarten

In de Bibliotheek Veldhoven kun je de volgende cadeaukaarten kopen en laten vullen met een bedrag naar keuze:

• VVV Cadeaukaart
  • VVV Dinercheque
  • Bol.com cadeaukaart

Klik hier om te zien waar je de VVV Cadeaukaart en Dinercheque kunt besteden.

Bedrijven kunnen hun bestelling doorgeven via het bestelformulier voor bedrijven.

Lekker Rondje Veldhoven

lekker rondje veldhoven

Lekker Rondje Veldhoven is dé culinaire (fiets)tocht van Veldhoven en omgeving!

Het mooi vormgegeven boekje bevat een fijne fietsroute, 13 heerlijke haltes met (horeca)zaken en 12 Lekkere Bonnetjes die je kunt inleveren voor een hapje en/of drankje. Waar, wanneer en hoeveel bonnetjes je per halte uitgeeft bepaal je helemaal zelf!

Lekker Rondje Veldhoven zit verpakt in een kartonnen doosje waardoor het ook een leuk cadeau is om te geven én te krijgen.

Lekker Rondje Veldhoven is voor € 21,50 te koop in de Bibliotheek Veldhoven en bij diverse deelnemers. De Lekkere Bonnetjes uit het boekje zijn geldig tot 1 november 2021.