VVV Veldhoven gestopt

Vanwege de beëindiging van de gemeentelijke subsidie is de dienstverlening van VVV Veldhoven per 1 januari 2021 helaas stopgezet.
De website, de social media pagina’s, advisering aan de balie en promotionele ondersteuning van VVV Veldhoven aan de lokale ondernemers zijn of komen te vervallen.

In de Bibliotheek Veldhoven blijven de volgende producten te koop:

• VVV Cadeaukaart
  • VVV Dinercheque
  • Bol.com cadeaukaart
  • Diverse fiets- en wandelkaarten

Op deze pagina vind je hierover meer informatie en een bestelformulier voor bedrijven.

Fiets- en wandelkaarten

In de Bibliotheek Veldhoven kun je terecht voor een klein assortiment fiets- en wandelkaarten.

Zo kun je met een knooppuntenkaart zelf bepalen welke route en afstand je aflegt. Een combinatie van zorgvuldig uitgekozen stukjes natuur, gemakkelijke markering en mooie paden.

Toeristische informatie

Geïnteresseerden in wandelen, fietsen, bezienswaardigheden en activiteiten in de regio kunnen onder meer terecht op de volgende websites:

Cadeaukaarten

In de Bibliotheek Veldhoven kun je de volgende cadeaukaarten kopen en laten vullen met een bedrag naar keuze:

• VVV Cadeaukaart
  • VVV Dinercheque
  • Bol.com cadeaukaart

Klik hier om te zien waar je de VVV Cadeaukaart en Dinercheque kunt besteden.

Bedrijven kunnen hun bestelling doorgeven via het bestelformulier voor bedrijven.