Loopbaanactiviteiten

Resultaat 1 - 10 (van 14)

• ma 12 sep Week van de Loopbaan Bekijk details

12 september 2022 | Bibliotheek Veldhoven

Wil jij ontdekken welk werk het best bij je past? Meer energie uit je werk halen? Of zorgen dat je zichtbaar bent op de arbeidsmarkt? In de Week van de Loopbaan geven drie Veldhovense loopbaanprofessionals je gratis advies!

• di 13 sep Week van de Loopbaan Bekijk details

13 september 2022 | Bibliotheek Veldhoven

• wo 14 sep Week van de Loopbaan Bekijk details

14 september 2022 | Bibliotheek Veldhoven

• vr 16 sep Week van de Loopbaan Bekijk details

16 september 2022 | Bibliotheek Veldhoven

• za 17 sep Week van de Loopbaan Bekijk details

17 september 2022 | Bibliotheek Veldhoven

• ma 19 sep Gratis loopbaanadvies Bekijk details

Van 12:30 tot 14:30 | Bibliotheek Veldhoven

Ben je op zoek naar werk? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan?

• vr 07 okt Gratis loopbaanadvies Bekijk details

• ma 17 okt Gratis loopbaanadvies Bekijk details

• do 20 okt Succesvol je sollicitatie voorbereiden Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Veldhoven

Loopbaanadviseur Tosca Goes neemt je mee in een succesvolle voorbereiding van jouw sollicitatie.

• vr 04 nov Gratis loopbaanadvies Bekijk details

Paginanavigatie