Loopbaanworkshop: Werk-privé balans

2 juni 2023, van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een interactieve bijeenkomst over het vinden van de juiste balans tussen je werk en je privéleven.

Hoe zit het met jouw werk-privé balans? Hoe tevreden ben je hierover? Heb je werk waar je je ei in kwijt kunt, waar je een goed inkomen mee verdient en waardering krijgt voor wat je doet? Heb je ruim voldoende tijd en energie voor je dierbaren, je hobby’s, sociale activiteiten en om uit te rusten? 

Als de balans tussen werk en privé niet meer goed voelt, hobby’s blijven liggen, vrienden niet meer worden bezocht, je nauwelijks tijd voor je dierbaren hebt en je bekaf bent voordat de dag om is, dan is het tijd om in te grijpen. 

Tijdens de workshop neemt loopbaanadviseur Carin van Holstein je mee in wat je kunt doen om de juiste balans te vinden en/of te behouden tussen je werk en privéleven. Je krijgt direct bruikbare tips en kunt uiteraard al je vragen stellen aan Carin.

Over Carin

Carin van Holstein is eigenaar en specialist bij KliK-HR, een bedrijf in loopbaanbegeleiding, vitaliteit en outplacement. 

Carin: "Als mensen-mens kies ik 100% voor de menselijke maat. Samenwerken is immers mensenwerk en daar draag ik betrokken en bevlogen mijn steentje aan bij. Niet op afstand, maar bij voorkeur samen in gesprek tijdens een kop koffie of een wandeling. Ik wil weten wat er leeft op de werkvloer. En ik wil persoonlijke ambities en drijfveren doorgronden."

Aanmelden

Deelname is gratis, je dient je wel vooraf aan te melden. 

Aanmelden

Loopbaanadvies in de Bibliotheek Veldhoven

Ben je op zoek naar werk? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? In de Bibliotheek Veldhoven kun je terecht voor gratis loopbaanadvies. Elke eerste vrijdag en derde maandag van de maand zijn er loopbaanspreekuren. Je krijgt persoonlijk advies van drie ervaren loopbaanprofessionals. De spreekuren zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Daarnaast staan tijdens de Week van de Loopbaan (jaarlijks in september) extra spreekuren en workshops op het programma. Buiten deze week worden ook regelmatig workshops aangeboden, waaronder de workshop 'Werk-privé balans' door Carin van Holstein.

Meer informatie