Week van de Loopbaan

12 september 2022 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij ontdekken welk werk het best bij je past? Meer energie uit je werk halen? Of zorgen dat je zichtbaar bent op de arbeidsmarkt? In de Week van de Loopbaan geven drie Veldhovense loopbaanprofessionals je gratis advies!

De Bibliotheek Veldhoven werkt samen met drie ervaren loopbaanadviseurs uit Veldhoven. Zij verzorgen gratis workshops en spreekuren, waar je met al je vragen over werk terecht kunt. Wat zijn mijn talenten? Hoe vind ik een baan die bij me past? Wat is de beste manier om te solliciteren? Hoe bewaar ik de balans tussen mijn privéleven en mijn werk? In de Week van de Loopbaan kun je je aanmelden voor een gratis adviesgesprek.

Professionals met een eigen specialisme

De adviseurs zijn erkend door beroepsvereniging Noloc. Naast een ruime allround ervaring hebben ze ook hun eigen specialismen. Hieronder vind je een overzicht van de adviseurs en de data en tijdstippen waarop zij aanwezig zijn in de Bibliotheek Veldhoven. Het gratis adviesgesprek duurt ca. 30 minuten.

Ontdek de voordelen van wandelcoaching

Wandelen in de natuur doet iets met je. Wandelcoaching in de natuur geeft rust en ruimte en zet aan tot creatief denken, waardoor je makkelijker tot nieuwe inzichten komt. Dit maakt wandelcoaching één van de meest effectieve coachingsmethodes. Wil jij de voordelen van wandelcoaching ervaren? Meld je dan aan voor één van de sessies van Carin van Holstein op vrijdag 16 september!

Carin van Holstein

Carin van Holstein geeft je tips om meer werkplezier uit je huidige werk te halen. Wat geeft jou energie en waar wil jij je nog in ontwikkelen? Wat kun je veranderen, zodat je bevlogen en vitaler naar je werk gaat?

Aanwezig voor spreekuren op:
Dinsdag 13 september, 14.00-17.00 uur
Woensdag 14 september, 12.00-17.00 uur
Vrijdag 16 september, 14.00 uur-16.00 uur

Wil je verzekerd zijn van een plekje voor het spreekuur, plan dan hier je afspraak in.

Aanwezig voor wandelcoaching op vrijdag 16 september:
Sessie 1: 10.30-11.30 uur
Sessie 2: 11.30-12.30 uur
Sessie 3: 13.00-14.00 uur  

Wil je verzekerd zijn van een plekje voor de wandelcoaching, meld je dan even telefonisch of via mail aan bij Carin:
☎    06 51 32 50 14
✉    carin@klik-hr.nl
🌐   www.klik-hr.nl

Daniëlle Bax

Danielle Bax ontdekt graag met jou wat je talenten zijn en onderzoekt met jou welk werk het best bij je past. Haar specialisme is werken vanuit je talenten.

Aanwezig op:
Maandag 12 september, 13.00-17.00 uur
Dinsdag 13 september, 10.30-14.00 uur

Wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan even aan telefonisch of via mail bij Daniëlle:
☎    06 48 76 34 83
✉    info@daniellebax.nl
🌐   www.daniellebax.nl

Tosca Goes

Tosca Goes laat je zien wat een goede voorbereiding je oplevert bij een sollicitatie en hoe je je kwaliteiten zichtbaar maakt. Haar specialisme is jobmarketing en zichtbaarheid.

Aanwezig op:
Maandag 12 september, 10.30-13.00 uur.
Vrijdag 16 september, 10.30-14.00 uur.

Wil je verzekerd zijn van een plekje, plan dan hier een afspraak in. Bellen of mailen kan natuurlijk ook:
☎    06 28 31 82 79
✉    tosca.goes@inspiratos.nl
🌐   www.inspiratos.nl

Over de Week van de Loopbaan

De Week van de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Noloc wil hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van Leven Lang Ontwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.