KennisMakers: Slimmer omgaan met water

Donderdag 28 september 2023, van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mado Ruijs van Waterschap de Dommel vertelt hoe we slimmer kunnen omgaan met water. Verder vertelt ze onder meer wat een waterschap precies doet en wat mensen zelf kunnen doen om water te besparen.

Droogte en hoosbuien zijn het nieuwe normaal. Dat hebben we de afgelopen zomers wel gemerkt in onze regio en ver daarbuiten. In juni werden we zelfs nog opgeroepen om liever niet de tuin sproeien en geen zwembadjes te vullen vanwege de aanhoudende droogte.

Mado Ruijs

Is het echt zo slecht gesteld met ons (drink)water en wat kunnen we zelf doen om water te besparen? En wat doet een waterschap precies? Mado Ruijs van Waterschap de Dommel geeft antwoord op deze vragen. En natuurlijk is er voldoende ruimte voor het beantwoorden van alle vragen.

Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Waterschap de Dommel en het Instituut voor Natuurbeschermingseducatie (IVN) Veldhoven-Eindhoven-Vessem.

Praktische informatie

  • Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

Over Kennismakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Heb jij ook een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis.

Meer informatie over Kennismakers