Voorleesmiddag

29 juni 2022, van 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Schuif gezellig aan en luister naar de mooiste, grappigste en spannendste verhalen tijdens onze voorleesmiddag!

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel, vergroot hun woordenschat en draagt bij aan hun interactieve vaardigheden. Maar bovenal bezorgt het hun heel veel plezier!

Vandaar dat de Bibliotheek Veldhoven meedoet aan het landelijk project BoekStart voor baby's en regelmatig activiteiten organiseert voor jonge kinderen, zoals Boekjes & Babbels en de maandelijkse voorleesmiddagen.

Schuif gezellig aan! Meld je vooraf wel even aan om verzekerd te zijn van een plekje.

Voorleesmiddag 29 juni: Vakantie

Lees- en mediaconsulent Martijn van de bieb leest de leukste vakantieverhalen voor. Daarna leren kinderen spelletjes voor onderweg.

• Entree is gratis, wel graag vooraf even aanmelden via onderstaande knop.
  • Bestel net zoveel tickets als het aantal personen dat deelneemt (volwassenen + kinderen).