Veldhoven Schrijft!

5 juli 2022, van 18:45 tot 20:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Hou je van schrijven en wil je daar graag meer mee doen? Schuif dan eens aan bij Veldhoven Schrijft!

Veldhoven Schrijft! is de schrijfclub voor amateurschrijvers die zich graag verder willen ontwikkelen in het schrijven van verhalen.

Elke eerste dinsdag van de maand komen zij van 19.00 tot 20.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) samen in de Bibliotheek om hun ideeën, schrijfproblemen en nieuwe verhalen te delen met elkaar. Het maakt niet uit of je nu veel of weinig schrijfervaring hebt. Als je het maar leuk vindt om met andere amateurschrijvers in contact te komen.

Tijdens de bijeenkomsten, de zogenaamde 'Schrijfcafés', staat elke maand een ander thema centraal waarover wordt gepraat en geschreven. In het Schrijfcafé komt alles voorbij, van blogs tot poëzie, van kinderboek tot spannende thriller. Aan het einde van elke avond heeft iedereen de mogelijkheid om de verhalen te delen en om tips of ideeën uit te wisselen. Wil je ook beginnen, of juist verder gaan met schrijven. Kom dan ook eens langs!

Interesse om mee te doen? Deelname is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel vooraf even aan via veldhovenschrijft@gmail.com. Contactpersoon is Jessica Brouwers.

Data en onderwerpen

5 juli: Vakantie
De zomer is in aantocht en de vakantieperiode komt eraan. Aan de hand van foto’s van zomerse bestemmingen gaan we een kort verhaal schrijven in de vorm van een ansichtkaart of advertentie.