Loopbaanworkshop: Timemanagement

1 maart 2024, van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Altijd het gevoel dat je tijd tekort komt? Loopbaanadviseur Carin van Holstein helpt je orde op zaken te stellen!

Last van een te hoge werkdruk? Dat ligt lang niet altijd aan teveel werk. Vaak is de oorzaak te vinden in hoe je met je werk omgaat, denk aan:

  • Geen overzicht meer hebben in je planning en door de bomen het bos niet meer zien.
  • Moeite hebben om te prioriteren.
  • Het lastig vinden om grenzen te stellen.

In de workshop krijg je praktische tips. Neem je agenda en/of je to do lijst van de komende week mee om direct aan de slag te gaan!

Aanmelden

Deelname is gratis, je dient je wel vooraf aan te melden. 

Aanmelden

Over Carin

Carin van Holstein is eigenaar en specialist bij KliK-HR, een bedrijf in loopbaanbegeleiding, vitaliteit en outplacement. 

Carin: "Als mensen-mens kies ik 100% voor de menselijke maat. Samenwerken is immers mensenwerk en daar draag ik betrokken en bevlogen mijn steentje aan bij. Niet op afstand, maar bij voorkeur samen in gesprek tijdens een kop koffie of een wandeling. Ik wil weten wat er leeft op de werkvloer. En ik wil persoonlijke ambities en drijfveren doorgronden."

Loopbaanadvies in de Bibliotheek Veldhoven

Ben je op zoek naar werk? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? In de Bibliotheek Veldhoven kun je terecht voor gratis loopbaanadvies. Elke eerste vrijdag en derde maandag van de maand zijn er loopbaanspreekuren. Je krijgt persoonlijk advies van drie ervaren loopbaanprofessionals. De spreekuren zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Daarnaast staan tijdens de Week van de Loopbaan (jaarlijks in september) extra spreekuren en workshops op het programma. Buiten deze week worden ook regelmatig workshops aangeboden, waaronder de workshop 'Timemanagement' door Carin van Holstein.

Meer informatie