Loopbaanworkshop: Stressvrij solliciteren

Maandag 20 maart 2023, van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een interactieve bijeenkomst vol do’s en don’ts om zo succesvol een sollicitatiegesprek voor te bereiden.

Tijdens de workshop neemt loopbaanadviseur Carin van Holstein je mee in wat je kunt doen om stress te verminderen voor je gesprek. Je krijgt direct bruikbare tips die je kunt toepassen tijdens het gesprek wanneer de spanning alsnog grip op je krijgt.

Wil jij met meer rust jouw volgende sollicitatiegesprek in gaan? Kom dan naar deze interactieve workshop en Carin neemt je mee in alle ins en outs rondom het elimineren van stressfactoren. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Over Carin

Carin van Holstein is eigenaar en specialist bij KliK-HR, een bedrijf in loopbaanbegeleiding, vitaliteit en outplacement. 

Carin: "Als mensen-mens kies ik 100% voor de menselijke maat. Samenwerken is immers mensenwerk en daar draag ik betrokken en bevlogen mijn steentje aan bij. Niet op afstand, maar bij voorkeur samen in gesprek tijdens een kop koffie of een wandeling. Ik wil weten wat er leeft op de werkvloer. En ik wil persoonlijke ambities en drijfveren doorgronden."

Aanmelden

Deelname is gratis, je dient je wel vooraf aan te melden. 

Aanmelden

Loopbaanadvies in de Bibliotheek Veldhoven

Ben je op zoek naar werk? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? In de Bibliotheek Veldhoven kun je terecht voor gratis loopbaanadvies. Elke eerste vrijdag en derde maandag van de maand zijn er loopbaanspreekuren. Je krijgt persoonlijk advies van drie ervaren loopbaanprofessionals. De spreekuren zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Daarnaast staan tijdens de Week van de Loopbaan (jaarlijks in september) extra spreekuren en workshops op het programma. Buiten deze week worden ook regelmatig workshops aangeboden, waaronder de workshop 'Stressvrij solliciteren' door Carin van Holstein.

Meer informatie