Psysalon: Wat is het leven duur

12 december 2022, van 13:30 tot 15:30

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontmoeten, luisteren, praten en delen. Met het doel mensen te ondersteunen en te inspireren organiseren Cordaad Welzijn en GGzE een aantal bijeenkomsten onder de naam Psysalon.

Het leven is duur! Iedereen heeft er mee te maken in deze tijd. Energie wordt voor velen onder ons onbetaalbaar. Ook de voedselprijzen rijzen de pan uit. Andere voorbeelden zijn de brandstofprijzen, bouwmaterialen, vastgoed en ga zo maar door.

Waar en hoe probeer jij te besparen? Trek jij binnenshuis een extra trui aan? Gebruik je ledlampen of bespaar jij op andere manieren? Heb jij aan het eind van je salaris ook nog een stukje maand over? De dag van vandaag komen heel veel mensen geld te kort om te voldoen aan de basisbehoeften. Vanzelfsprekend heeft dit invloed op je gezondheid!

Tijdens deze bijeenkomst worden verhalen en ervaringen gedeeld over dit onderwerp, door zowel ervaringsdeskundigen die hier mee te maken hebben als professionals van verschillende organisaties in Veldhoven.

Heb je interesse in het onderwerp? Kom dan naar de Psysalon op maandag 12 december van 13.30 tot 15.30 uur. Ontvangst met koffie en thee om 13.15 uur. 

Praktische informatie

  • Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

Gratis boek 'Gek van geld'

De eerste 10 aanmelders van deze Psysalon ontvangen gratis het boek 'Gek van geld' van Eef van Opdorp tijdens de Psysalon-middag.
Meld je dus snel aan!
Eef van Opdorp (bekend van het tv-programma Uitstel van Executie) leert je anders kijken naar de relatie die je met geld hebt. Beter met geld omgaan is geen kwestie van kille rekensommetjes, maar van goed luisteren naar je gevoel. Net als in relaties geldt: wat je aandacht geeft groeit. En dat zie je terug op je bankrekening. 

Psysalon

Met het doel mensen, naasten en betrokkenen met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen en te inspireren organiseren Cordaad Welzijn en GGzE op initiatief van Gemeente Veldhoven een aantal bijeenkomsten onder de naam Psysalon.

Psysalon is voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema maar in het bijzonder voor mensen die te maken hebben met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Bij Psysalon mag iedereen aansluiten en iedereen heeft recht van spreken.