Literair Café Veldhoven: Esther Verhoef

Zondag 11 juli 2021, van 14:00 tot 16:00 | Theater de Schalm

Kosten: € 13,- / € 10,50 (biebleden/CJP)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Esther Verhoef (‘s-Hertogenbosch, 1968) is één van de succesvolste en meest veelzijdige schrijvers van Nederland. Er zijn in eigen land ruim 2,6 miljoen exemplaren van haar thrillers en romans verkocht.

Met haar boeken won Verhoef onder meer de NS Publieksprijs, de Gouden Strop en de Diamanten Kogel. Zij is met acht nominaties recordhouder NS Publieksprijs-nominaties en is Nederlands meest genomineerde en bekroonde thrillerauteur. 

Haar psychologische thrillers zijn zonder uitzondering bestsellers, waaronder Rendez-vous (2006), Déjà-vu (2010), De Kraamhulp (2014), Lieve Mama (2015) en Façade (2019). Naast thrillers schreef Esther Verhoef de romans Tegenlicht (2012) en Nazomer (2017). 

Voordat Esther bekendheid verwierf als schrijfster van fictie schreef zij ca. 60 informatieve boeken over (huis)dieren. Esther is getrouwd met co-auteur Berry Verhoef, samen hebben zij drie kinderen. Het gezin woont afwisselend in Frankrijk en in Nederland.

Op zondag 11 juli is Esther Verhoef te gast bij Literair Café Veldhoven. In de grote zaal van Theater de Schalm wordt ze geïnterviewd door Mark van der Linden, Bibliotheekmedewerker en eigenaar van De Literaire Speelgoedwinkel. Bruna Veldhoven is aanwezig voor de boekverkoop. Op 6 juli verschijnt haar nieuwe thriller, De nachtdienst, die je natuurlijk tijdens het Literair Café kunt kopen en laten signeren!

Praktische informatie

  • Locatie: Theater de Schalm, Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven. Route en parkeren.
  • Entree: € 13,- normaal tarief, € 10,50 voor Bibliotheekleden en CJP-houders. 
  • Kaarten zijn vooraf online verkrijgbaar of bij de Bibliotheek Veldhoven (+ € 1,- administratiekosten) of aan de deur op de dag zelf (indien niet uitverkocht).
  • Bij online kaartverkoop betaal je geen administratiekosten. Je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, bij de ingang hebben we een namenlijst van de kaartkopers.

Koop kaarten

Literair Café Veldhoven op Facebook

Website Esther Verhoef

Foto Esther Verhoef: (c) Noortje Dalhuijsen

Over Literair Café Veldhoven

De Bibliotheek Veldhoven, Museum ’t Oude Slot en Bruna Veldhoven organiseren sinds 2018 Literair Café Veldhoven. In de afgelopen jaren hebben we onder andere Ronald Giphart, Herman Pleij, Heleen van Royen en Griet Op de Beeck en vele enthousiaste bezoekers mogen verwelkomen.
Theater de Schalm is sinds 2020 een waardevolle partner en zorgt ervoor dat diverse edities van Literair Café Veldhoven ‘coronaproof’ kunnen doorgaan. Boekhandel Bruna is bij elke editie aanwezig met een mooie selectie boeken, die gekocht en gesigneerd kunnen worden.

Leestips