Lezingenreeks 'Gek van geld'

1 december 2022, van 20:00 tot 21:30 | Diverse bibliotheken of online

Kosten: € 2,50 (live) of gratis (online)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vierde en laatste lezing in de reeks door Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma 'Uitstel van executie'. Ze leert je anders te kijken naar de relatie die je met geld hebt.

Heb je last van geldstress? Of verdien je prima, maar verdwijnt het geld als sneeuw voor de zon? Of zou je graag meer financiële vrijheid hebben om bijvoorbeeld minder te gaan werken?

Eef van Opdorp, bekend van het tv-programma 'Uitstel van executie', leert je in een reeks van vier lezingen anders te kijken naar de relatie die je met geld hebt. Beter met geld omgaan is geen kwestie van kille rekensommetjes, maar van goed luisteren naar je gevoel. Net als in relaties geldt: wat je aandacht geeft groeit. En dat zie je terug op je bankrekening.

Verdiep je in je geldbrein, je geldgeschiedenis en je onbewuste patronen. Ben je een sint-bernardshond of meer een struisvogel? De geldtypetest laat zien welke strategieën voor jou werken om meer te sparen, investeren en/of te beleggen.

Uit de verhalen uit Eefs moneycoach praktijk blijkt welke enorme impact geld heeft op ons leven. De mensen die bij haar aankloppen zijn het overzicht helemaal kwijt, maar zodra ze hun relatie met geld verbeteren, groeit hun (financiële) vrijheid. Op basis van haar nieuwste boek 'Gek van geld' neemt ze je op nuchtere en humoristische wijze mee naar een financieel gezond leven.

Praktische informatie

De lezingenreeks bestaat uit 4 lezingen, de opbouw volgt het nieuwe boek 'Gek van geld'. Ze zijn ook los te volgen. Alle lezingen zijn ook online live te volgen of terug te kijken! Online deelname is gratis en je kunt via de chat ook vragen stellen aan Eef.

Wil je de lezing live bijwonen, in één (of meer) van de bibliotheken? Reserveer dan een ticket à € 2,50. De eerste 30 ticketkopers ontvangen het boek 'Gek van geld' van Eef van Opdorp op de avond zelf (1 boek per reservering). Dus wees er snel bij!

Data en tickets

  • Lezing 1: Wat is jouw relatie met geld?
  • Lezing 2: Welk geldtype ben jij?
  • Lezing 3: Aan de slag met je geldzaken 
  • Lezing 4: Maak jouw geldplan (donderdag 1 december in de Bibliotheek Gemert)

In samenwerking met BiblioNu, BiblioPlus, Bibliotheek De Lage Beemden, Bibliotheek Dommeldal, Bibliotheek Eindhoven en Rabobank.