KennisMakers: Mama in balans

20 november 2020, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Bij een bevalling wordt niet alleen een kindje geboren, maar ook een moeder. Bij Hanny Evers sloeg de overgang van vrouw naar moeder in als een bom.

Zoveel nieuwe verantwoordelijkheden, een heel nieuw leven. Hanny was de balans kwijt en verloor zichzelf in de zorg voor haar zoontje. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd de balans te herstellen. Ze leerde dat tijd voor zichzelf en haar gezondheid minstens zo belangrijk zijn als de zorg voor haar kindje.
Bij de komst van haar tweede kindje was ze daardoor veel beter voorbereid en kon ze echt genieten van deze periode.

Hanny Evers heeft inmiddels een eigen bedrijf in zwangerschaps- en mama coaching, Best9Moms. Ze wil met haar verhaal anderen inspireren om zichzelf goed voor te bereiden op de komst van een kindje. Weet wat jij nodig hebt om je goed te voelen, weet wat de behoeftes van je baby zijn en vind een manier om al je belangrijke rollen en taken te combineren. Zo krijg jij de ruimte om maximaal te genieten van jouw kraamtijd!

Je bent mama en hebt nog niet de juiste balans gevonden, je bent zwanger en wilt goed voorbereid zijn of je bent (bijna) papa en wilt jezelf en je partner goed ondersteunen? Dan is deze avond een aanrader.

Aanmelden

• Entree is gratis. In verband met de coronarichtlijnen is vooraf aanmelden verplicht vanwege het maximum aantal beschikbare plaatsen.
  • Online bestellen van kaarten voor activiteiten is kosteloos, je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone.
  • Bestellen van kaarten aan de balie van de Bibliotheek Veldhoven kost € 1,- administratiekosten per kaartje, zowel bij betaalde als gratis activiteiten.

Over KennisMakers

Deze activiteit vindt plaats in het kader van het project KennisMakers. Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend zou kunnen zijn? Oftewel, ben jij een KennisMaker? Dan kun je nu samen met de Bibliotheek jouw kennis delen met anderen.