KennisMakers: Hoe zit jij in je energie?

Donderdag 30 maart 2023, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vitaloog Vera Berger vertelt hoe je succesvol tot nieuwe leefgewoonten komt, je komt erachter hoe het met jouw vitaliteit is gesteld en krijgt tips om je energieker te voelen.

Je hebt het vast ook eens: van die momenten waarbij je zo druk bent in je hoofd, dat je niet meer stilstaat bij jezelf en de omgeving. Of perioden waarin het leven jou leidt, in plaats van andersom.
Je voelt je niet fit en vitaal, je gaat meer piekeren en slechter slapen. Na een drukke dag kun je niets anders meer dan op de bank ploffen. Aan alle kanten voel je dat de energie niet stroomt.

Wist je dat juiste keuzes maken en preventief handelen heel belangrijk zijn om vitaal te blijven? Daar kun je niet jong genoeg mee beginnen!
Volgens meerdere bronnen wordt 75% van alle welvaartsziekten (zoals hart- en vaatziekten, suikerziekte, overgewicht/zwaarlijvigheid) veroorzaakt door levensstijl.

Aandacht is de eerste stap in de leer van de levensenergie.
In deze workshop krijg je antwoord op de vraag op welke manier je succesvol tot nieuwe leefgewoonten kunt komen en breng je in kaart hoe het met jouw vitaliteit is gesteld. Daarnaast krijg je tips wat je kunt doen om je energieker te voelen.

Over Vera

Na meer dan 30 jaar gewerkt te hebben in een algemeen ziekenhuis, is Vera Berger in 2022 afgestudeerd als vitaloog, dat is vitaliteitscoach en –adviseur in één. Vera: "Mijn passie gaat uit naar alles wat met gezondheid te maken heeft. Ik geloof in een wereld waarin vitaliteit aan de basis staat van geluk, verbinding en ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat preventief optreden van groot belang is om gezond te blijven. Mijn motto is: ‘Beter voorkomen dan genezen’. Ik wil anderen bewust maken van hun vitaliteit en de mogelijkheden die ze hebben om de regie in eigen hand te kunnen nemen en hun gezondheid te versterken. Dat inspireert me te doen wat ik het liefste doe: mensen helpen hun vitaliteit te verbeteren en te behouden."

Praktische informatie

  • Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

Veldhoven Gezond

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers én het evenement Veldhoven Gezond. Van 25 maart t/m 25 april staat Veldhoven helemaal in het teken van gezondheid, positiviteit en beweging. Met als afsluiter het bruisende Healthy Fest festival op zaterdag 22 april.

Meer informatie Veldhoven Gezond

Meer informatie KennisMakers