KennisMakers: De babytijd als basis voor je brein - GEANNULEERD

15 november 2022, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Patricia en Sanne van Kinderpraktijk Veldhoven vertellen over het belang van spelen en bewegen in de babytijd als basis voor de ontwikkeling van het brein.

Wil je weten waarom baby’s overstrekken? Waarom een mooi handschrift al in de babytijd ontwikkeld wordt? Waarom een wipstoeltje helemaal niet zo goed is? Waarom sommige kinderen eeuwig doen over de zwemles?

Patricia Salemink en Sanne Allach van Kinderpraktijk Veldhoven vertellen over het belang van spelen en bewegen. En hoe je op latere leeftijd door beweging je brein kunt trainen. De lezing is gericht op ouders/verzorgers maar iedereen met interesse in het onderwerp is uiteraard van harte welkom!

Over de sprekers

Patricia en Sanne helpen kinderen en jongeren om weer lekker in balans te komen. Zowel in hun lijf als in hun brein. Hoe? Kom luisteren naar hun verhaal in de Bibliotheek of bezoek de website www.kinderpraktijkveldhoven.nl.

Praktische informatie

  • De activiteit is geannuleerd en wordt waarschijnlijk op een later moment aangeboden. Hou hiervoor onze website, nieuwsbrief en/of social media in de gaten.

Over KennisMakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Heb jij ook een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis. 

Meer informatie