Gratis inzicht in je gewicht

11 september 2023, van 13:00 tot 15:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis, aanmelden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij een gezond gewicht? Meld je aan voor het gratis spreekuur van voedings- en leefstijlcoach Wendy de Kok.

Hoe sta jij er eigenlijk precies voor? Je bent van harte welkom voor een (gratis) inzicht in jouw gewicht, buikomvang, vetpercentage, BMI, spiermassa, visceraal vetpercentage, hoeveel kilocalorieën je nodig hebt in rust en je bloeddruk.

Waarom is dit inzicht belangrijk? Bij overgewicht en bij een te hoge bloeddruk heb je namelijk meer kans op ziekten zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Wil je deze kansen verkleinen? Kom dan naar de bieb en krijg op basis van jouw gegevens een kort persoonlijk advies van voedingscoach Wendy.

Praktische informatie

  • Deelname is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden.
  • Aanmelden kan via e-mail: info@voedingscoachwendy.nl of tel: 06-4200 5798.

Over Wendy

Wendy is ervaringsdeskundige op het gebied van aankomen en afvallen. Door de jaren heen ging ze van een normaal postuur naar te flink, te mager en kwam uit bij te dik. Eind 2014 was ze haar overgewicht en het jojoën helemaal beu. Begin 2015 is Wendy gestart met goede en gezonde voornemens. Na een half jaar was ze 20 kilo lichter en ze blijft al jaren op een gezond gewicht.
Wendy is in 2020 haar eigen onderneming gestart, Voedingscoach Wendy. In haar praktijk coacht ze mensen bij een gezonde(re) leefstijl. Wendy deelt graag haar kennis en ervaring over voeding met jou!