Frank Heinen

12 april 2023, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: € 12,50 / € 10,- (Bibliotheekleden) incl. consumptie

Hij werd in 2020 uitgeroepen tot sportjournalist van het Jaar, zijn boek ‘Buiten de Lijnen’ won diverse prijzen en hij haalde de hoogste dagscore ooit in De Slimste Mens. Niemand minder dan schrijver Frank Heinen is te gast in de bieb Veldhoven!

Frank Heinen (Utrecht, 1985) won als student in 2009 de Hard Gras Prijs. Sindsdien schreef hij verhalen, columns en recensies voor talloze kranten, tijdschriften en radio- en tv-programma's over sport en cultuur. Momenteel schrijft hij een wekelijkse column voor de Volkskrant, voor HP/De Tijd en voor Voetbal International en verzorgt hij elke zondagavond de rubriek 'Eindsignaal' voor tv-programma Studio Voetbal.

In 2014 debuteerde hij als schrijver met 'Uit Koers'. Daarna volgden 'De Kleine Heinen' (wielerlexicon, 2016), 'De Zaak Tom' (roman, De Bezige Bij, 2019) en 'Buiten de Lijnen' (Sportboek van het Jaar, Das Mag, 2019).

In de Bibliotheek Veldhoven wordt Frank geïnterviewd door Mark van der Linden, eigenaar van De Literaire Speelgoedwinkel en mede-voetbalfanaat.

De indeling van de avond:
19.30-20.15 uur: Interview
20.15-20.30 uur: Pauze
20.30-21.00 uur: Vragen uit het publiek

• Entree € 12,50 / € 10,- (Bibliotheekleden) inclusief consumptie.
  • Kaarten verkrijgbaar in de Bibliotheek (+ € 1,- administratiekosten) of online (geen administratiekosten).
  • Tickets hoeven niet geprint te worden, we werken met een namenlijst.

Kaarten kopen

Foto Frank Heinen: (c) Tessa Posthuma de Boer.

Leestips (gedrukt en als e-book)