BoekStartdag

11 juni 2022, van 10:30 tot 15:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de tweede keer een landelijke BoekStartdag. Ook in de Bibliotheek Veldhoven besteden we aandacht aan de BoekStartdag.

De jeugdafdeling is hiervoor extra feestelijk ingericht en alle Veldhovense baby's die op zaterdag 11 juni lid worden van de Bibliotheek, krijgen naast het BoekStart-koffertje nóg een leuke attentie (zolang de voorraad strekt).

Over BoekStart

Kinderen genieten al vanaf heel jonge leeftijd van boekjes. Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor de taalontwikkeling. Vandaar dat de Bibliotheek Veldhoven meedoet aan BoekStart!

BoekStart is een landelijk project waarbij bibliotheek, gemeente en consultatiebureau samenwerken. Ouders ontvangen automatisch vanuit de gemeente een brief met BoekStart waardebon wanneer hun baby een aantal maanden oud is. Met deze bon kunnen ze een gratis BoekStartkoffertje met inhoud ophalen in de bibliotheek.