KennisMakers: De mystieke wereld van de Andes

29 februari 2024, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Inge Verheijden vertelt over de mystieke wereld van de Andes en hoe de oude kennis in deze tijd nog steeds relevant kan zijn.

Inge Verheijden neemt deelnemers aan deze KennisMakers-lezing mee naar het hart van het Andes hooggebergte in Zuid-Amerika. Ver van de bewoonde wereld en beschaving zijn daar eeuwenoude wijsheden, kennis en gebruiken bewaard gebleven. Inge vertelt over de praktische, mystieke levenswijze van de bewoners en hun band met de natuur. 

Inge: "We leven in een uitdagende tijd. Hoe we met veranderingen omgaan, is aan ons. Wanneer we mee kunnen stromen met de bewegingen, is deze periode een tijd van kansen. Het kan zorgen voor meer eenheid, harmonie en liefde. De eeuwenoude kennis en mystieke wereld van de Andes kan daarbij helpen."

Aanmelden

Entree is gratis, je dient je wel van tevoren aan te melden. 

Aanmelden

Over Inge

Inge Verheijden geeft onder meer yoga- en meditatielessen vanuit haar studio De Goede Stroom in Veldhoven. Vanuit haar belangstelling voor de natuur en esoterie kwam ze in aanraking met de Andesvisie. Dit gaf haar een venster naar een realiteit van grote vrijheid en schoonheid. Met lezingen over de mystiek van de Andes, workshops, cursussen en een reis naar Peru gaf ze uiting aan haar grote liefde voor dit perspectief. Ze deelt haar kennis en inzichten graag met anderen.

Over Kennismakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Heb jij ook een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis.

Meer informatie