Nieuw: de online Bibliotheek

online bibliotheek

In de online Bibliotheek vind je vanaf nu alle e-books en online cursussen die voorheen op Bibliotheek.nl stonden. Ook voor informatie over de LuisterBieb kun je terecht bij de online Bibliotheek.

 • Introductieworkshop

  Kennismaking met technieken uit ' The Work' van Byron Katie en 'The Law of Attraction' om je gedachten te observeren en kalmeren.

  • Zaterdag 24 juni, 10:30-12:30
  • Entree gratis na aanmelding, vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd
 • Symposia

  Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius bestaat 90 jaar en biedt 2 mini-symposia:

  • Woensdag 28 juni over diversiteit en duurzaamheid dankzij de bijen.
  • Woensdag 5 juli over hoe bijen bijdragen aan onze gezondheid.
  • Beide data 19:00-21:00 uur.
  • Entree gratis na aanmelding
 • Invulboekje

  Duik met een boek de zomer in! Veel kinderen ontvangen vóór de zomervakantie op school het invulboekje van de bibltiotheek. Het boekje is vanaf 15 juli ook verkrijgbaar in de bieb.

  • 15 juli t/m 2 september
  • Gratis deelname
 • Ach, moedertje

  Schrijver, presentator en voetbalcriticus Hugo Borst vertelt in de bieb over 'Ach, moedertje', het nieuwste, ontroerende boek over zijn dementerende moeder.

  • Donderdag 14 september, 20:00-22:00
  • € 7,50 / € 5,00 (bibliotheekleden/CJP)

Actueel

 • Activiteiten

  1. Introductie Mindpower

   Kennismaking met technieken uit ' The Work' van Byron Katie en 'The Law of Attraction' om je gedachten te observeren en kalmeren.

   Van 10:30 tot 12:30

   za 24 jun

  2. Salon Oud Roze

   Salon Oud Roze is een ontmoetingsmiddag voor Roze Ouderen. Bent u 70+ en homo, lesbo of bi? In Salon Oud Roze bent u van harte welkom!

   Van 14:00 tot 16:00

   ma 26 jun

  3. Veldhoven Schrijft!

   Hou je van schrijven en wil je daar graag meer mee doen? Schuif dan eens aan bij Veldhoven Schrijft!

   Van 18:30 tot 20:00

   di 27 jun

  4. Taalcafé Veldhoven

   Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagmorgen is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

   Van 18:30 tot 20:00

   Bibliotheek Veldhoven

   di 27 jun

  5. Diversiteit en duurzaamheid dankzij de bijen

   Mini-symposium door Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius.

   Van 19:00 tot 21:00

   wo 28 jun

  6. Taalcafé Veldhoven

   Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagmorgen is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

   Van 10:30 tot 12:00

   Bibliotheek Veldhoven

   do 29 jun

  7. Computerspreekuur

   Lukt het niet met de computer of tablet? Docenten van SeniorWeb Veldhoven staan elke 1e en 3e dinsdag van de maand voor u klaar!

   Van 10:30 tot 12:00

   Begane grond, bij het Weer Leren Loket

   di 04 jul

  8. Taalcafé Veldhoven

   Wil jij ook beter Nederlands leren spreken? Iedere dinsdagavond én donderdagmorgen is het Taalcafé Veldhoven geopend. Hier kun je in een prettige omgeving met elkaar praten over allerlei onderwerpen.

   Van 18:30 tot 20:00

   Bibliotheek Veldhoven

   di 04 jul

  9. Gezondheid dankzij de bijen

   Mini-symposium door Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius.

   Van 19:00 tot 21:00

   wo 05 jul

  Meer

 • Nieuws

  1. Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

   Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf 19 juni kom je in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

   19 juni 2017

   Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

  2. Bibliotheek aan huis: handig én gezellig!

   Is de bibliotheek onbereikbaar geworden, bijvoorbeeld door ziekte of handicap? Dan kunnen leden van de Bibliotheek Veldhoven gratis gebruik maken van de Bibliotheek aan huis.

   16 juni 2017

   Bekijk details van Bibliotheek aan huis: handig én gezellig!

  3. Aanbieding schoolverlaters Veldhoven

   Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Ben je eindexamenkandidaat op het Sondervick College dan is het dubbel feest met een mooie actie van de bibliotheek.

   14 juni 2017

   Bekijk details van Aanbieding schoolverlaters Veldhoven

  4. Geslaagd bibliotheekbezoek John Flanagan

   De Australische jeugdboekenschrijver John Flanagan, bekend van De Grijze Jager en Broederband, was op vrijdag 2 juni in de Bibliotheek Veldhoven. Ruim 70 leerlingen uit groepen 7 en 8 van de Veldhovense basisscholen De Brembocht en De Rank genoten van dit exclusieve schrijversbezoek.

   13 juni 2017

   Bekijk details van Geslaagd bibliotheekbezoek John Flanagan

  5. Bieb en VVV 1x per maand open op zondag

   Vanaf juni zijn de Bibliotheek en VVV Veldhoven 1x per maand open op zondag.

   30 mei 2017

   Bekijk details van Bieb en VVV 1x per maand open op zondag

  6. John Flanagan komt naar Veldhoven

   Breaking news: John Flanagan komt naar Veldhoven! De Australische jeugdboekenschrijver bezoekt op vrijdag 2 juni van 10:30 tot 12:00 uur de Bibliotheek Veldhoven voor een exclusief schrijversbezoek.

   22 mei 2017

   Bekijk details van John Flanagan komt naar Veldhoven

  7. Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

   Met 387 stemmen behaalde de Bibliotheek Veldhoven een mooie 4e plek in de Rabobank Clubkas Campagne. De uitslag van de campagne in Veldhoven werd op 10 mei bekend gemaakt in Theater de Schalm.

   11 mei 2017

   Bekijk details van Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

  8. VakantieBieb komt er weer aan!

   Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open: hét zomercadeautje van de Bibliotheek met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

   10 mei 2017

   Bekijk details van VakantieBieb komt er weer aan!

  9. Taalcafé Veldhoven bestaat 1 jaar

   Met het aansnijden van een grote slagroomtaart ging op 19 mei 2016 Taalcafé Veldhoven van start. Anderstalige Veldhovenaren konden vanaf dat moment wekelijks bij elkaar komen om met hulp van vrijwilligers hun spreken in het Nederlands te verbeteren.

   8 mei 2017

   Bekijk details van Taalcafé Veldhoven bestaat 1 jaar

  Meer

 • Literatuurplein

  1. Zilveren Griffels 2017 uitgereikt

   De Griffeljury heeft op 21 juni tijdens de MidzomerKinderboekenBorrel in Amsterdam zeven kinderboeken bekroond met een Zilveren Griffel, de vakprijs voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar. Zilveren Griffels Zilveren Griffels (voor kinderboeken tot 12 jaar) worden in vijf categorieën toegekend aan de best geschreven kinderboeken van het jaar. Uit deze Zilveren Griffels wordt de Gouden Griffel gekozen, die op 3 oktober wordt uitgereikt tijdens het Kinderboekenbal. Tot 6 jaar...

   22 juni 2017

   Bekijk details van Zilveren Griffels 2017 uitgereikt

  2. Angolese auteur José Eduardo Agualusa wint de International Dublin Literary Award 2017

   Op 21 juni heeft de Angolese auteur José Eduardo Agualusa de International DUBLIN Literary Award gekregen voor zijn roman A General Theory of Oblivion , uit het Portugees vertaald door Daniel Hahn. Het boek is in Nederland verschenen als Algemene theorie van het vergeten (2015) in een vertaling van Harry Lemmens bij uitgeverij Koppernik. De prijs wordt georganiseerd en gesponsord door de gemeente Dublin en is met een prijzengeld van €100.000 een van de grootste prijzen van de wereld voor een...

   22 juni 2017

   Bekijk details van Angolese auteur José Eduardo Agualusa wint de International Dublin Literary Award 2017

  3. David Grossman wint de Man Booker International Prize 2017

   A Horse Walks into a Bar  van de Israëlische schrijver David Grossman wint de Man Booker International Prize 2017. De Man Booker International Prize is een jaarlijkse prijs ter bekroning van een in het Verenigd Koninkrijk gepubliceerde Engelse vertaling van een roman of verhalenbundel. De prijs, 50.000 pond wordt verdeeld tussen Grossman en de Jessica Cohen, de vertaler. In Nederland is het boek uitgegeven bij Cossee onder de titel Komt een paard de kroeg binnen . Stand-upcomedian Komt een...

   15 juni 2017

   Bekijk details van David Grossman wint de Man Booker International Prize 2017

  4. Frank Westerman wint VPRO Bob den Uyl Prijs

   In de Amsterdamse Hortus is vanmiddag de  VPRO Bob den Uyl Prijs  uitgereikt aan Frank Westerman voor zijn boek  Een woord een woord  (De Bezige Bij). De prijs voor het beste Nederlandstalige reisboek uit het afgelopen kalenderjaar bestaat uit een geldbedrag van 7500 euro. Wapenbroeders Frank Westerman ontving de prijs uit handen van juryvoorzitter en VPRO-directeur  Lennart van der Meulen. In een tijd waarin woorden besmet zijn geraakt, waarin feiten worden betwist en leugens regeren koos...

   11 juni 2017

   Bekijk details van Frank Westerman wint VPRO Bob den Uyl Prijs

  5. Waanzinnige Boomhut en Dagboek van een muts winnen Prijs van de Nederlandse Kinderjury

   De winnaars van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury zijn bekend. In de categorie 6 t/m 9 jaar is De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen (Lannoo) van Andy Griffiths en Terry Denton het populairst. In de categorie 10 t/m 12 jaar gingen de meeste stemmen naar Dagboek van een muts 10 – Puppy Love (De Fontein Jeugd) van Rachel Renée Russell. Pluim van de Senaat De Senaat van de Nederlandse Kinderjury – die ook uit kinderen bestaat - reikte vanmiddag tijdens de Kinderboekenparade de...

   11 juni 2017

   Bekijk details van  Waanzinnige Boomhut en Dagboek van een muts winnen Prijs van de Nederlandse Kinderjury

  6. Frank Westerman wint Brusseprijs 2017

   De Brusseprijs voor het beste journalistieke boek gaat naar Frank Westerman voor  Een woord een woord (De Bezige Bij). Dat is gisterenavond bekendgemaakt in een speciale uitzending van  Met het Oog op Morgen . Avontuur en engagement Westerman was als scholier getuige van de Molukse gijzelingsacties en later was hij als correspondent getuige van de Tsjetsjeense terreur in Rusland. In zijn boek onderzoekt hij het belang van het woord in de strijd tegen terrorisme. Is de pen machtiger dan het...

   11 juni 2017

   Bekijk details van Frank Westerman wint Brusseprijs 2017

  7. Tot stof  van Felix Weber wint Gouden Strop, Schaduwprijs voor  Bling bling  van Jan Van der Cruysse

   De Gouden Strop is dit jaar gewonnen door Felix Weber met zijn boek  Tot stof  (Boekerij). Hij ontving de prijs voor de beste Nederlandstalige thriller uit handen van juryvoorzitter Anniko van Santen in RTL Late Night. De Schaduwprijs, de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige thrillerdebuut, is gegaan naar Jan Van der Cruysse voor  Bling bling. Diamantroof in Delhi (Davidsfonds). De Gouden Strop Felix Weber is het pseudoniem van Gauke Andriesse, hij won in 2011 ook De Gouden...

   9 juni 2017

   Bekijk details van Tot stof  van Felix Weber wint Gouden Strop, Schaduwprijs voor  Bling bling  van Jan Van der Cruysse

  8. Arnon Grunberg op eerste plaats in de Cultuur Top 100

   Een internationale jury van tien deskundigen heeft bepaald welke kunstenaar het afgelopen jaar het meest heeft bijgedragen aan het internationale culturele imago van Nederland. De Cultuur Top 100 is een lijst van de meest prominente, vooruitstrevende, verfrissende en invloedrijke Nederlandse cultuurmakers. Het is dit jaar de derde keer dat de lijst is gemaakt. Schrijver Arnon Grunberg – vorig jaar nog op nummer 42- staat dit jaar op nummer één. Zelf denkt de schrijver dat zijn uitverkiezing ...

   8 juni 2017

   Bekijk details van Arnon Grunberg op eerste plaats in de Cultuur Top 100

  9. Nieuw tijdschrift over boeken: LIVRE Magazine

   Op 9 juni verschijnt een nieuw tijdschrift over boeken: LIVRE Magazine , met als slogan ‘het verhaal achter het verhaal’. LIVRE is de opvolger van het tijdschrift De Boekensalon . Het kwartaalblad richt zich op boekliefhebbers in het algemeen en op leesclubs. Het tijdschrift is lekker dik - 80 pagina’s - en heeft een frisse vormgeving. Het bevat interviews, achtergrondreportages en boekentips. In het eerste nummer gaat Hanna Bervoets in gesprek met een psycholoog, vertelt Murat Isik over zijn...

   8 juni 2017

   Bekijk details van Nieuw tijdschrift over boeken: LIVRE Magazine

 • Muziekweb

  1. Muzikale wereldreis (38): Misirlou

   Voor deze aflevering van ‘Muzikale wereldreis’ lichten we slechts een enkel lied uit. Ook liederen maken soms wereldreizen. Een uitstekend voorbeeld is het lied Misirlou dat de meeste mensen wel kennen in de uitvoering van Dick Dale. Zijn versie kreeg een prominente plek in de film Pulp Fiction. Dale is echter niet de auteur van dit oude lied. Wie wel? Dat blijft tot op de dag van vandaag een mysterie.

   22 juni 2017

   Bekijk details van Muzikale wereldreis (38): Misirlou

  2. Curiosa klassiek : Surrealisme

   Onwerkelijk. Dat is één van de verklaringen die de Van Dale geeft voor het woord 'surrealistisch'. Het surrealisme is een belangrijke stroming in de moderne kunst van de 20ste eeuw. Deze stroming ontstond als een reactie op de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog. Vanwege het oorlogsgeweld zetten de anti-burgerlijke surrealisten zich af tegen het optimisme van hun ouders en opvoeders.

   21 juni 2017

   Bekijk details van Curiosa klassiek : Surrealisme

  3. Van Eigen Bodem: Surinaams-Nederlandse muziek

   Deze aflevering van Van Eigen Bodem is ingeruimd voor een lesje Surinaams-Nederlandse muziekgeschiedenis. Tussen 1667 en 1975 was Suriname een kolonie van Nederland. In die periode ontstond een afwisselende muziektraditie die elementen bevat van allerlei verschillende culturen.

   20 juni 2017

   Bekijk details van Van Eigen Bodem: Surinaams-Nederlandse muziek

  4. Basiscollectie klassiek: Marcello’s beroemde hoboconcert

   Begin 18e eeuw werd een hoboconcert populair dat tot verwarring heeft geleid, toen en eigenlijk ook nu nog. Welke Marcello was nu de componist, Benedetto of zijn oudere broer Alessandro? En schreef hij dit stuk nu in de toonsoort d mineur of c mineur? Dit artikel wil nu eens en voor altijd duidelijkheid scheppen over dit mooie concert voor hobo.

   16 juni 2017

   Bekijk details van Basiscollectie klassiek: Marcello’s beroemde hoboconcert

 • NOS

  1. EU-leiders beperken migratiepuzzel tot versterkte buitengrens

   Versterking van de buitengrens van de EU, meer patrouilleschepen in de Middellandse Zee, meer geld voor de training van de Libische kustwacht: daarover konden de EU-leiders in Brussel op de slotdag van de EU-top afspraken maken. Migratie stond, samen met de brexit, hoog op de agenda van deze tweedaagse ontmoeting. De Britse afscheidingsperikelen slokten echter vrijwel alle aandacht op. Daarnaast veroorzaakt de aanpak van de vluchtelingencrisis zo veel verdeeldheid binnen de unie, dat er nauwelijks...

   23 juni 2017

   Bekijk details van EU-leiders beperken migratiepuzzel tot versterkte buitengrens

  2. Onrechtmatige bewoners moeten Fort Oranje direct verlaten

   Het terrein van de omstreden camping Fort Oranje in Rijsbergen is per direct gesloten voor nieuwe bewoners. Ook moeten mensen die niet zijn ingeschreven het terrein verlaten. Dat heeft de gemeente Zundert besloten, nadat deze het beheer van de camping per direct had overgenomen van eigenaar Cees Engel. Volgens Omroep Brabant is hij, samen met zijn vrouw en zoon, niet meer welkom op het terrein. Engel liet de bewoners gisteren weten dat hij op 3 juli de camping zou sluiten. Daarop beloofde de gemeente...

   23 juni 2017

   Bekijk details van Onrechtmatige bewoners moeten Fort Oranje direct verlaten

  3. Vergoeding voor onterecht vasthouden Van Gogh-betogers

   Vier activisten van Fossil Free Culture die in mei in het Van Gogh Museum werden opgepakt, krijgen ieder een schadevergoeding van 210 euro. De rechter oordeelde vorige week al dat ze ten onrechte in een politiecel werden opgesloten. De vier maakten deel uit van een groep van acht vrouwen die op een trap in het Van Gogh Museum protesteerden tegen het feit dat Shell een van de sponsors is van het museum. "Kunst gesponsord door olie is het niet waard om gezien te worden", vindt Fossil Free Culture. ...

   23 juni 2017

   Bekijk details van Vergoeding voor onterecht vasthouden Van Gogh-betogers

  4. Oppositieleider Navalny uitgesloten bij presidentsverkiezing Rusland

   De Russische oppositieleider Aleksej Navalny kan zich niet verkiesbaar stellen bij de presidentsverkiezingen van volgend jaar. Hij is volgens de kiescommissie uitgesloten, omdat hij is veroordeeld voor een strafbaar feit en daarmee zijn passieve kiesrecht is kwijtgeraakt. Navalny had te kennen gegeven dat hij zich wilde kandideren voor het presidentschap. Eerder dit jaar werd Navalny na een beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf jaar voor verduistering. Hij zou omgerekend...

   23 juni 2017

   Bekijk details van Oppositieleider Navalny uitgesloten bij presidentsverkiezing Rusland

  5. Feest en protest voor omstreden nieuwe president van Servië

   De Servische hoofdstad Belgrado staat in het teken van de inhuldiging van de nieuwe president Aleksandar Vucic. Hoewel er alles aan wordt gedaan om van de inhuldiging een feest te maken, gaat Vucic' aantreden niet zonder slag of stoot. Nieuwe protesten tegen zijn autoritaire leiderschap zijn aangekondigd. Servische media spreken van meer dan 5000 gasten uit binnen- en buitenland die de inauguratie, straks om 19.00 uur, zullen bijwonen. Het zijn er te veel voor het presidentsgebouw in het centrum...

   23 juni 2017

   Bekijk details van Feest en protest voor omstreden nieuwe president van Servië

  6. 'Twee Nederlanders vermoord in Dominicaanse Republiek'

   In de Dominicaanse Republiek zijn twee Nederlanders dood gevonden, melden lokale media. De twee mannen zouden zijn vermoord. Hun lichamen werden gevonden in een gegraven kuil in de provincie El Seibo, in het oosten van het land. Het Openbaar Ministerie in de Dominicaanse Republiek heeft geen namen bekendgemaakt. De politie zou een klopjacht zijn begonnen op de daders. Het lijkt op een afrekening in het criminele circuit. Kogelhulzen De twee zouden begin deze week zijn vermoord. Hun lichamen werden...

   23 juni 2017

   Bekijk details van 'Twee Nederlanders vermoord in Dominicaanse Republiek'

  7. De onwennige nieuwkomers van Macron

   Een man komt aanlopen en trekt een koffertje op wieltjes achter zich aan, over het grind in de binnentuin van het majestueuze Franse parlementsgebouw. Hij kijkt naar links, trekt zijn wenkbrauwen op en kijkt nog eens rechts. "U bent nieuw van Le République En Marche?", vraagt een griffier bij de poort. De man knikt opgelucht. "Dan moet u deze gang in", zegt de griffier vriendelijk lachend. Dan volgt een dame. Zij heeft haar parlementsbadge al opgehaald. Ze is ook een nieuw Kamerlid, en ook van...

   23 juni 2017

   Bekijk details van De onwennige nieuwkomers van Macron

  8. Werkzaamheden + evenementen = veel fileleed dit weekend

   Het wordt de komende dagen behoorlijk druk op de Nederlandse wegen. De ANWB verwacht files en schrijft dat automobilisten dit weekend rekening moeten houden met forse vertragingen. De reden voor de drukte is een combinatie van veel grote evenementen en geplande wegwerkzaamheden. Het drukke weekend op de weg begint met een concert van Celine Dion, vanavond in het Arnhemse Gelredome. Bezoekers aan het uitverkochte concert (er is plaats voor ruim 40.000 man) komen terecht in de normale vrijdagavondspits...

   23 juni 2017

   Bekijk details van Werkzaamheden + evenementen = veel fileleed dit weekend

  9. NCTV: jihadisten weer actiever op sociale media

   Nederlandse jihadisten zijn, na een lange periode van afwezigheid, de laatste maanden weer openlijker actief op openbare sociale media. Dat schrijft de Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in de vandaag gepubliceerde nota over het Dreigingsbeeld in Nederland. Het gaat dan over specifieke onderwerpen als de opsluiting van gedetineerde jihadisten. Maar op aanslagen reageren ze in het openbaar bijna nooit. De Nederlandse jihadisten zijn volgens de NCTV daarnaast ook actief...

   23 juni 2017

   Bekijk details van NCTV: jihadisten weer actiever op sociale media

 • App met gratis e-books

  De VakantieBieb is hét zomercadeautje van de Bibliotheek met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

 • Gratis voor bibliotheekleden

  Ben je lid van de Bibliotheek? Dan kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen.

  Met als bonus elke maand een korte cursus cadeau.

 • De app voor luisterboeken

  Lekker luisteren naar boeken en hoorcolleges, dat kan met de app LuisterBieb!

  Er zijn premium luisterboeken voor bibliotheekleden maar ook tijdelijke promotie luisterboeken en gratis luisterboeken voor niet-leden.

 • Zoeken, reserveren en verlengen

  Met de Iguana Bibliotheek app heb je altijd en overal toegang tot de bibliotheek! Je kunt met behulp van de app onder meer:

  • Zoeken in de catalogus
  • Overzicht van geleende materialen
  • Reserveren
  • Verlengen
 • E-books lenen bij de Bibliotheek

  Ben je lid van de Bibliotheek? Dan heb je via het online platform keuze uit duizenden e-books om te lenen en te lezen op je pc, e-reader, smartphone of tablet. 

  Lukt het niet met het aanmaken van een account of het downloaden of overzetten van e-books op je e-reader? Maak dan een afspraak voor het e-book spreekuur

Het beslissende boek van...

In de rubriek 'Het beslissende boek', die ook in het Veldhovens Weekblad verschijnt, vertellen mensen over hun ultieme lievelingsboek. Voor Suze Dona is dat 'Paper Towns' van John Green.

brigitte-olislagers

Geslaagd?

De Bibliotheek Veldhoven heeft een mooie aanbieding voor alle schoolverlaters van het Sondervick College in Veldhoven!

Word lid van de bibliotheek

Bibliotheekleden hebben meerdere streepjes voor:

 • gratis lenen boeken & tijdschriften
 • gratis computerwerkplek in de bieb
 • gratis e-books lenen
 • gratis online cursussen volgen
 • voordeel op veel uitstapjes en activiteiten

Reden genoeg om vandaag nog een bibliotheekpas aan te vragen! 

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag: 10:30-20:00
 • Zaterdag: 10:30-15:30
 • Laatste zondag van de maand 12:00-16:00
  (koopzondagen CityCentrum)

Contact

de Bibliotheek Veldhoven    
Meiveld 2
5501 KA Veldhoven

Tel: 040-2532901
E-mail: info@bibliotheekveldhoven.nl

Route via Google Maps

Lekker lang zomerlezen

Vanaf zaterdag 8 juli t/m zaterdag 12 augustus worden alle bibliotheekmaterialen automatisch voor 5 weken uitgeleend.