Facilitair medewerker/conciërge

Gepubliceerd op: 14 april 2023 13:00

De Bibliotheek Veldhoven zoekt een facilitair medewerker/conciërge voor 10 uur per week.

De Bibliotheek Veldhoven is een uitnodigende plek in het centrum van Veldhoven. Een toegankelijke bieb, die zes dagen per week doorlopend geopend is en gemiddeld 500 bezoekers per dag verwelkomt. De medewerkers en vrijwilligers zetten zich vol enthousiasme in om de wereld van alle Veldhovenaren te vergroten en te verrijken. Persoonlijk, sociaal, inspirerend en toegankelijk zijn onze kernwaarden.

Dagelijks bruist de bibliotheek van activiteiten. Van BoekStart tot Boekendienst aan huis, wij bieden voor alle leeftijden een breed scala aan producten, diensten en zo’n 700 activiteiten per jaar. De focus ligt hierbij op de jeugd en Veldhovenaren in een kwetsbare positie, zoals laaggeletterden, digibeten, anderstaligen en ouderen.

Ben jij een flexibele, handige aanpakker die ervoor kan zorgen dat de ruimtes en de materialen van de bibliotheek tiptop in orde zijn? Krijg je energie van het uitvoeren en regelen van facilitaire zaken waardoor onze dienstverlening op rolletjes loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt de inrichting van de ruimte, het klaarzetten van materialen en apparatuur en het opruimen na afloop bij activiteiten zoals lezingen en klassenbezoeken.
  • Je verzorgt horeca- en cateringwerkzaamheden en draagt zorg voor voldoende voorraad.
  • Je signaleert en verricht kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan materialen, inrichting en gebouw zoals het vervangen van lampen, ophangen van lijsten, repareren van huishoudelijke apparaten, etc.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt sociale, communicatieve en digitale vaardigheden.
  • Je hebt kennis van onderhoud, technische en facilitaire zaken.
  • Je kunt zelfstandig en netjes werken en bent pro-actief en stressbestendig.
  • Een flexibele opstelling t.a.v. werktijden; ook ’s avonds en soms op zaterdagen.

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling voor gemiddeld 10 uur per week. De werktijden zijn wisselend en in onderling overleg. In eerste instantie voor de duur van één jaar, met de intentie tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een afwisselende en hands-on functie binnen een dynamische en professionele organisatie, met een enthousiast en betrokken team.
  • Inschaling volgens CAO Openbare Bibliotheken, schaal 4.

Reageren

Herken je je in bovenstaande en ben je enthousiast? Je kunt je reactie (motivatie en CV) richten aan Carina van Uden, Front Office Manager van de Bibliotheek Veldhoven, via mail: c.uden@bibliotheekveldhoven.nl. Wil je meer weten over de functie, dan kun je haar ook bellen via 040-2532901.