Bestelformulier voor bedrijven

• Via deze pagina kunnen alleen bedrijven VVV Cadeaukaarten, VVV Dinercheques en/of Bol.com cadeaukaarten bestellen. Particulieren kunnen deze cadeaukaarten kopen aan de informatiebalie van de Bibliotheek Veldhoven.
  • Bedrijfsbestellingen graag minimaal twee werkdagen voor de gewenste ophaaldatum doorgeven via dit formulier.
  • Na verzending van het bestelformulier ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie.
  • Velden met een * zijn verplicht.
Lid worden van de nieuwsbrief voor bedrijvenVerplicht

Vink 'Ja' aan om regelmatig per e-mail op de hoogte te worden gehouden van acties en nieuws, bijvoorbeeld rond de feestdagen.

Vul hier het aantal gewenste VVV Cadeaukaarten in. De VVV Cadeaukaart wordt geleverd met een insteekhoesje.

Vul hier de waarde per VVV Cadeaukaart in: min. € 10,-, max. 250,- per kaart.

Vul hier het aantal gewenste VVV Dinercheques in. De VVV Dinercheque wordt geleverd met een insteekhoesje.

Vul hier de waarde per VVV Dinercheque in: min. € 10,-, max. 250,- per cheque.

Vul hier het aantal gewenste Bol.com cadeaukaarten in. De Bol.com cadeaukaart wordt geleverd met een insteekhoesje.

Vul hier de waarde per Bol.com cadeaubon in: min. € 5,-, max. 150,- per bon.

Hier kun je een toelichting op de bestelling geven, bijvoorbeeld als je meerdere kaarten met verschillende waarden wenst.

Bezorgen of ophalenVerplicht

Bestellingen vanaf € 1.000,- worden gratis bezorgd. Bij een lagere waarde wordt € 15,- in rekening gebracht. Ophalen in de Bibliotheek Veldhoven is gratis.