Het beslissende boek

In deze rubriek, die ook verschijnt in het Veldhovens Weekblad, vertellen mensen over hun ultieme lievelingsboek.
Heb jij ook zo'n 'beslissend boek' waar je graag meer over wil vertellen? Meld je dan aan bij Alinda Smulders: a.smulders@bibliotheekveldhoven.nl of tel: 040-2532901. Je wordt kort geïnterviewd en onze huisfotograaf Willem Binnendijk maakt een mooie foto van jou en jouw ultieme lievelingsboek.

 • Robin Schattefor

  10 augustus 2017

  In de rubriek 'Het beslissende boek', die ook in het Veldhovens Weekblad verschijnt, vertellen mensen over hun ultieme lievelingsboek. Voor Robin Schattefor is dat 'De Alchemist' van Paulo Coelho.

  Bekijk details van Robin Schattefor

 • Suze Dona

  30 mei 2017

  In de rubriek 'Het beslissende boek', die ook in het Veldhovens Weekblad verschijnt, vertellen mensen over hun ultieme lievelingsboek. Voor Suze Dona is dat 'Paper Towns' van John Green.

  Bekijk details van Suze Dona

 • Brigitte Olislagers

  19 april 2017

  In de rubriek 'Het beslissende boek', die ook in het Veldhovens Weekblad verschijnt, vertellen mensen over hun ultieme lievelingsboek. Voor Brigitte Olislagers is dat 'De kracht van storystelling'.

  Bekijk details van Brigitte Olislagers

 • Mark van der Linden

  9 maart 2017

  In de rubriek 'Het beslissende boek', die ook in het Veldhovens Weekblad verschijnt, vertellen mensen over hun ultieme lievelingsboek. Voor Mark van der Linden is dat 'James Worthy'.

  Bekijk details van Mark van der Linden