Workshop mandala tekenen - UITVERKOCHT

15 juni 2019, van 13:00 tot 15:00

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mandala tekenen is op een creatieve manier ontspannen door middel van tekenen, kleuren en schilderen binnen de ruimte van een cirkel.

In deze kennismakingsworkshop gaan deelnemers samen met Caroline Adriaans-Bakx een eenvoudige mandala opzetten en inkleuren. Hierdoor krijg je een indruk wat mandala tekenen is en wat dat met jou kan doen. 

Ook kleine technische teken- en kleurtips komen hierbij aan bod. Maar het mooiste is om samen creatief en ontspannen bezig te zijn. Teken- en of kleurervaring is helemaal niet nodig. Materiaal is aanwezig.

Mandala tekenen is op een creatieve manier ontspannen door middel van tekenen, kleuren en schilderen binnen de ruimte van een cirkel. De mandala is bij uitstek het middel om je te uiten vanuit je eigen gevoel en creativiteit zonder daarin gehinderd te worden door technische teken- of schilderkennis. Het kan je innerlijke rust en mogelijk een betere kijk op jezelf geven, en dit op een positieve manier gebruiken in je dagelijkse leven.

Het mooie van mandala tekenen is dat iedereen het kan! Caroline kan je helpen met tips en weetjes om je mandala tekeningen tot ware kunstwerkjes te maken. En na een tijdje zal je soms creaties van jezelf zien die je nooit had verwacht. Meer informatie: Caroline's tekencirkel

Aanmelden

Entree is gratis, meld je vooraf wel even aan door het bestellen van een online ticket.