Webinar: Maria Genova - Manuscripten en uitgevers

2 juli 2020, van 20:00 tot 21:30 | Online

Kosten: € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze workshop is een vervolg op de eerdere webinars van Maria Genova voor beginnende schrijvers.

In deze schrijfworkshop ga je de diepte in. Je leert van de fouten van beginnende en bekende schrijvers aan de hand van voorbeelden. Hoe maak je een verhaal spannend? Welke tijd en vertelperspectief passen het beste bij je boek? Mag je personages samenvoegen bij waargebeurde verhalen? Hoe zet je flashbacks doeltreffend in? Hoe doe je research en hoeveel procent van je research mag in het boek terechtkomen? Hoe creëer je interessante bijfiguren? Hoe schrijf je een achterflaptekst die direct uitnodigt om het boek te kopen? Hoe werken professionele redacteuren en wat kost dat? Hoe vind je een goede uitgever? In welke gevallen is uitgeven in eigen beheer een betere optie?

Al deze vragen worden tijdens deze online schrijfworkshop beantwoord en er is ruimte voor veel meer vragen. Mocht je op 2 juli niet kunnen, dan ontvang je sowieso een dag later de link om terug te kijken.

Over Maria Genova

Docent is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere 'Het Duivelskind', 'Man is stoer, vrouw is hoer' en 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Over de webinar

De webinar wordt georganiseerd door de Bibliotheek Eindhoven in samenwerking met de Bibliotheken Breda, Den Bosch, Midden-Brabant, Dommeldal en Veldhoven. Entree bedraagt € 5,-. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je tijdig aan!

E-books van Maria Genova