Vlogworkshop UITVERKOCHT

15 november 2019, van 15:00 tot 17:30

Kosten: € 7,50

Word jij de nieuwe Enzo Knol, Monica Geuze of Dylan Haegens? Tijdens de Week van de Mediawijsheid leren Luc en Marijn je alle tips en tricks om een geweldige vlogger te worden!

Luc en Marijn komen uit Veldhoven en begonnen tijdens hun middelbare schooltijd op het Sondervick met filmpjes maken. Dat beviel zo goed, dat ze na de middelbare school naar de grafische school Sint Lucas zijn gegaan en hun eigen bedrijf zijn gestart. Ze maken nu professionele filmpjes voor bedrijven. Je kent Luc en Marijn misschien wel als 'Cityvloggers' voor het Citycentrum Veldhoven. Ook hebben ze tijdens het CineKid festival workshops gegeven aan kinderen. Hoogste tijd dus voor een leuke workshop in hun 'hometown' Veldhoven!

Tijdens de vlogworkshop leer je de basis van het vloggen. Hoe presenteer je jezelf? Wat zijn leuke onderwerpen? En, ook niet onbelangrijk, hoe zit het met privacy? Na een korte presentatie ga je zelf aan de slag met een leuke buitenopdracht. Na afloop worden de resultaten bekeken en geven Luc en Marijn je tips. Ook laten ze zien hoe je een filmpje kunt monteren en op YouTube plaatsen.

• De vlogworkshop is geschikt voor max. 20 kinderen van 8 t/m 12 jaar.
  • Als je zelf een smartphone of tablet hebt met camera kun je die meenemen. Zo niet dan kun je gebruik maken van de mini iPads van de Bibliotheek.
  • Entree bedraagt € 7,50.
  • Kaarten zijn vooraf in de Bibliotheek  (+ € 1,- administratiekosten) en online te koop. Je hebt de keuze uit twee data: vrijdag 15 november of woensdag 20 november (dezelfde workshop).
  • Bij online kaartverkoop betaal je geen administratiekosten. Je hoeft de kaarten ook niet uit te printen, ze kunnen gescand worden vanaf je smartphone.

Week van de Medawijsheid

wvdm

Van 8 t/m 15 november organiseren bibliotheken, scholen, zorginstellingen, bejaardentehuizen, buurthuizen en andere organisaties door heel Nederland activiteiten over mediawijsheid. Tijdens deze activiteiten leer je meer over bijvoorbeeld het gebruik van internet, maak je kennis met nieuwe technieken of krijg je tips over hoe jij of je kinderen zo gezond en verantwoord media kunnen gebruiken.