Extra schrijfmiddag Veldhoven Schrijft!

9 november 2019, van 13:30 tot 15:30

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Veldhovense schrijfclub houdt een extra schrijfmiddag in het kader van National Novel Writing Month (NaNoWriMo). Hou je van schrijven en wil je daar graag meer mee doen? Meld je vrijblijvend aan!

Kom een middagje schrijven in de bieb om ervoor te zorgen dat je je schrijfdoel haalt. Doe je niet mee aan NaNoWriMo maar lijkt het je toch leuk om een middagje samen met anderen mensen aan je eigen werk te werken, dan ben je ook van harte welkom.

Meld je vooraf wel aan voor deze extra schrijfmiddag zodat de organisatie zeker weet dat er voldoende mensen aanwezig zijn. Stuur hiervoor een mailtje naar veldhovenschrijft@gmail.com. Contactpersoon is Jessica Brouwers.

Over Veldhoven Schrijft!

Veldhoven Schrijft! is de schrijfclub voor amateurschrijvers die zich graag verder willen ontwikkelen in het schrijven van verhalen. Elke twee weken komen zij van 19.00-20.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) samen in de Bibliotheek om hun ideeën, schrijfproblemen en nieuwe verhalen te delen met elkaar. 

Het maakt niet uit of je nu veel of weinig schrijfervaring hebt. Als je het maar leuk vindt om met andere amateurschrijvers in contact te komen.Tijdens de bijeenkomsten, de zogenaamde 'write-ins', krijgen deelnemers een korte schrijfopdracht. Soms is het een opdracht om je techniek te verbeteren, andere keren verdiep je je in een bepaald onderwerp. Daarnaast wissel je tips en inspiratie uit. Door te schrijven in een groep en je werk te bespreken leer je veel over schrijven en het is nog gezellig ook!

Interesse om mee te doen? Deelname is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel vooraf even aan via veldhovenschrijft@gmail.com. Contactpersoon is Jessica Brouwers.

Data en onderwerpen komende write-ins

12 november - Inspiratie opdoen
Heb je een writers-block of weet je gewoon niet hoe je moet beginnen aan je verhaal. Kom vanavond langs om inspiratie op te doen en tips te krijgen.

26 november - Spanning
Tijdens deze bijeenkomst kun je werken aan je eigen verhalen. Daarnaast gaan we een schrijfoefening doen om spanning in je verhaal aan te brengen.

10 december - (Kerst)gedicht schrijven
Rond Kerst wordt er over het algemeen wat meer gedicht. Eerst Sinterklaas gedichten en vervolgens de mooie versjes voor de Kerstkaart. Wil jij een mooi gedicht leren schrijven, eventueel met een Kerst thema, kom dan naar deze bijeenkomt.