Hou je van schrijven en wil je daar graag meer mee doen? Schuif dan eens aan bij Veldhoven Schrijft!

Veldhoven Schrijft! is een groep enthousiastelingen die schrijven leuk vindt en zichzelf hierin verder wilt ontwikkelen. Elke twee weken komen zij samen om hun ideeën, schrijfproblemen en nieuwe verhalen te delen met elkaar.

Het maakt niet uit of je nu veel of weinig schrijfervaring hebt. Als je het maar leuk vind om met andere amateur schrijvers in contact te komen.

Tijdens de write- ins houd je je bezig met korte schrijfopdrachtjes. Soms is het een opdracht om je techniek te verbeteren, andere keren verdiep je je in een bepaald onderwerp. Daarnaast wissel je tips en inspiratie uit. Door te schrijven in een groep en je werk te bespreken leer je veel over schrijven en het is nog gezellig ook!

Interesse om mee te doen? Deelname is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je wel vooraf even aan via veldhovenschrijft@gmail.com Contactpersoon is Jessica Brouwers.

Data en onderwerpen

Hieronder een overzicht van komende data en onderwerpen:

17 oktober: Conflict in een verhaal
Vandaag gaan we een conflict bedenken voor een personage. Laat je personage iets meemaken wat hij/zij moet overwinnen.

31 oktober: Opbouw van een scene
We gaan vandaag stap voor stap een goede scene schrijven met een begin, midden en einde. In deze scene heeft de personage een doel dat hij/zij moet bereiken. Lukt het jou ook om een spannende climax te schrijven?

Na(tional)No(vel)Wri(ting)Mo(nth): 7-11 / 14-11 / 21-11 / 28-11