Veldhoven Schrijft!

18 juni 2019, van 18:45 tot 20:00

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hou je van schrijven en wil je daar graag meer mee doen? Schuif dan eens aan bij Veldhoven Schrijft!

Veldhoven Schrijft! is de schrijfclub voor amateurschrijvers die zich graag verder willen ontwikkelen in het schrijven van verhalen. Elke twee weken komen zij van 19.00-20.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) samen in de Bibliotheek om hun ideeën, schrijfproblemen en nieuwe verhalen te delen met elkaar. 
Het maakt niet uit of je nu veel of weinig schrijfervaring hebt. Als je het maar leuk vindt om met andere amateurschrijvers in contact te komen.

Tijdens de bijeenkomsten, de zogenaamde 'write-ins', krijgen deelnemers een korte schrijfopdracht. Soms is het een opdracht om je techniek te verbeteren, andere keren verdiep je je in een bepaald onderwerp. Daarnaast wissel je tips en inspiratie uit. Door te schrijven in een groep en je werk te bespreken leer je veel over schrijven en het is nog gezellig ook!

Interesse om mee te doen? Deelname is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
Meld je wel vooraf even aan via veldhovenschrijft@gmail.com. Contactpersoon is Jessica Brouwers.

Data en onderwerpen


Start nieuw seizoen - 3 september - Reisverhalen
We hebben een zomer vol reizen, avonturen en leuke belevenissen achter de rug. Om die herinneringen bij je te houden kan je een reisdagboek bijhouden of na de reis een verslag schrijven over je reis. Hartstikke leuk, maar hoe zorg je er nu voor dat anderen je verhaal ook leuk vinden om te lezen? Vanavond gaan we een leuk verhaal schrijven over onze vakantie.