Typecursus de Typetuin

16 april 2020, van 17:00 tot 18:00

Kosten: € 185,-

Leren typen is tegenwoordig minstens net zo belangrijk als een mooi, leesbaar handschrift. Maar dat gaat niet vanzelf! In een groepje onder begeleiding van een professionele type-coach boek je het beste resultaat.

In de Typetuin oefent ieder kind op zijn/haar eigen niveau. Hierdoor is het tempo waarmee de cursus wordt doorlopen ook voor ieder kind anders.

Kinderen die al jong een typecursus hebben gevolgd, werken sneller en maken minder fouten dan kinderen die zichzelf (verkeerd) leren typen. Je voorkomt lichamelijke klachten door al op jonge leeftijd een goede typehouding aan te leren. Onderzoek wijst uit dat kinderen met een goede typevaardigheid beter kunnen spellen.

Bij voldoende aanmeldingen start op 19 maart in de Bibliotheek Veldhoven de klassikale typecursus van de Typetuin. Deze cursus is geschikt voor kinderen die op de basisschool zitten (groep 6 t/m 8). Geef je kind een voorsprong voor de rest van zijn/haar leven!

Over de Typetuin

• De Typetuin is ontwikkeld door Oefenweb (bekend van Rekentuin en Taalzee).
  • Kinderen oefenen online op hun eigen tempo en niveau.
  • Aangepaste normering voor kinderen met bijvoorbeeld dyslexie.
  • Kinderen oefenen thuis 2 keer per dag 15 minuten.
  • De cursus duurt 13 schoolweken; hierin zijn 8 groepslessen van 60 minuten gepland. De kosten zijn € 185.
  • Met extra taaloefeningen, games en nog veel meer!
  • Diplomagarantie (kijk voor de voorwaarden op www.typetuin.nl).
  • Meer info op www.typetuin.nl/klassikaal.

Bij voldoende aanmeldingen wordt de typecursus gehouden van 17.00 tot 18.00 uur in de computer- en instructieruimte van de Bibliotheek Veldhoven op de volgende acht data:

• Donderdag 19 & 26 maart
  • Donderdag 2 & 16 april
  • Donderdag 14 & 28 mei
  • Donderdag 4 & 18 juni

Inschrijven:

• Meld jouw zoon/dochter aan via www.typetuin.nl/aanmelden/start
  • Vul als locatie 'Veldhoven' in en kies op het kaartje voor de Bibliotheek Veldhoven.
  • De locatie Bibliotheek Veldhoven verschijnt.
  • Omdat diverse typecursussen op scholen plaatsvinden, wordt gevraagd of de gekozen locatie ook de school van jouw kind is. Kies voor 'Nee' en vul de naam van de school van jouw zoon of dochter in.
  • Klik of tik op 'Schrijf in voor deze cursus' en rond de inschrijving verder af.

Heb je vragen over de cursus of lukt het aanmelden niet? Neem gerust contact op via support@typetuin.nl of tel: 013-5220579.

Winactie vanuit de Bibliotheek Veldhoven

Eén persoon mag gratis meedoen met de typecursus, wie dit wordt weten we pas in de eerste les... Spannend! We maken lootjes met alle namen van de deelnemers. Tijdens de eerste les wordt er één lootje getrokken waarbij degene die op het lootje staat de cursus gratis aangeboden krijgt.