Teun van de Keuken

15 september 2021, van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Eindhoven en online

Kosten: € 12,50 (zaal) / € 7,50 (livestream)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Teun van de Keuken is journalist, columnist en programmamaker. Hij is één van de gezichten van Keuringsdienst van Waarde en initiatiefnemer van Tony's Chocolonely.

Al jaren is Teun van de Keuken één van de gezichten van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde, dat inzicht probeert te geven in de wondere wereld achter ons voedsel. Vanuit de Keuringsdienst ontstond ook Tony’s Chocolonely, de slaafvrije chocolade waarvan Teun de naamgever en initiatiefnemer is. Hij is een echte out-of-the-box denker en maatschappelijk verantwoord ondernemer.

Daarnaast presenteert hij diverse onderzoeksprogramma’s en schrijft wekelijks een column voor de Volkskrant. Bij het schrijven van zijn columns stelt hij actuele maatschappelijke kwesties aan de kaak. Daarnaast is hij auteur van drie boeken: van een roman over de schrijnende ongelijkheid in de maatschappij eind jaren zeventig tot De Supermarkt Survivalgids: keuzes maken in de supermarkt waar veel misleidingen op de loer liggen.

In de Bibliotheek Eindhoven wordt hij geïnterviewd door Theo Verbruggen als onderdeel van het programma 'Rondje Brabant Presenteert'. 

Kaarten kosten €7,50 voor de livestream via internet (zogenaamde 'V-Tickets') of €12,50 per persoon voor een plekje in de zaal. Kaarten zijn te koop via de website van de Bibliotheek Eindhoven.

Rondje Brabant Presenteert

Elke maand nodigt één van de Brabantse Bibliotheken een interessante spreker uit. Een spreker die gespecialiseerd is in een actueel onderwerp dat naadloos aansluit op onze snel veranderende samenleving. Zo komen Teun van de Keuken, Maarten van Rossem en Eva Rovers langs en daagt de vaste interviewer Theo Verbruggen elke spreker uit de diepte in te gaan en antwoord te geven op een aantal vragen over het milieu, mensen, cultuur en nog veel meer.

Elke maand op een andere locatie in Brabant, met ruimte voor een kleine groep live publiek en een livestream. Dát is Rondje Brabant Presenteert.

Leestips