Tekenworkshop: De sterrennacht van Vincent van Gogh

6 december 2023, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: € 5,-

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil je leren om de sterrennacht van Vincent van Gogh te tekenen? Meld je dan aan voor deze creatieve workshop van Samaneh Gharibnezhad.

Iedereen kan tekenen. Ja, dat is een feit! Er is slechts één voorwaarde en dat is dat je van tekenen houdt. Samaneh leert kinderen hoe ze stap voor stap tot een goed resultaat komen. Dus als je het leuk vindt om met andere kinderen te tekenen, meld je dan snel aan voor deze workshop! Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals kleurpotloden, stiften en vetkrijt.

Over Samaneh

Samaneh Gharibnezhad woont in Veldhoven en is tekenaar en grafisch ontwerper. Ze geeft ook tekenles aan kinderen op school. Samaneh: "Ik werk heel graag met kinderen, ze geven me energie en motivatie. En we leren van elkaar hoe vrij en gemakkelijk we tot nieuwe ideeën kunnen komen!"

Website Samaneh

Praktische informatie

  • Geschikt voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.
  • Deelname kost € 5,-.
  • Koop vooraf een kaartje via onderstaande knop.
  • Workshop uitverkocht? Meld je dan eventueel aan voor de wachtlijst. Je krijgt bericht als er een plekje is vrijgekomen.

Kaarten kopen

Data en thema's

Op de onderstaande drie woensdagen geeft Samaneh van 15.00 tot 17.00 uur tekenworkshops in de Bibliotheek Veldhoven voor kinderen van 9 t/m 12 jaar.
Klik op de link voor meer informatie en om kaarten te bestellen: